Αποτελέσματα Αγώνων


Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΠΕΡΙ ΓΗΠΕΔΟΥ

Τελικά στο θέμα του γηπέδου υπάρχει πλήρης ασυνεννοησία ή κάποιοι  ρεπόρτερ παίζουν παιγνίδια  στην πλάτη της ΑΕΚ. Πριν μια εβδομάδα  οι καζαμπουμπούδες μας έλεγαν ότι δεν υπάρχει προσφυγή στο Στε.  Το αναδημοσίευσαν όλοι. Τώρα μας λένε ότι υπάρχει προσφυγή γράφουν και τα ονόματα  των δικηγόρων. Πριν από δέκα ημέρες μας έλεγαν ότι η ΑΕΚ κατέθεσε το φάκελλο με τις υψομετρικές μελέτες, μόλις το πρωί ο δήμαρχος βασιλόπουλος έλεγε ότι δεν υπάρχει καμία κατάθεση μελέτης.
Μας έλεγαν ότι από τον Οκτώβριο θα βγει η οικοδομική άδεια, πάει Δεκέμβριος και η άδεια δεν έχει βγει.
Η παραπληροφόρηση σε μέγιστο βαθμό από δημοσιογραφικά γιουσουφάκια που αναπαράγουν χωρίς  διαστάυρωση ότι τους πλασάρουν. Το έργο  πάει πολύ πίσω και χάνει την αίγλη του. Η ΑΕΚ ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις για να ανανεώσει την συμφωνία στο ΟΑΚΑ τουλάχιστον για μια πενταετία. Αυτό λέει πολλά.
Πάντως αυτά που  λέει ο δήμαρχος για εναλλακτικές προτάσεις είναι συριζέικες μαλακίες.  Για να γίνει ολοκληρωμένο  γήπεδο χρειάζεται να είναι κοντά  ο ηλεκτρικός ή το μετρό. Και η έκταση της ρενώ  δεν έχει αυτό το πλεονέκτημα.  Εκτός αν βρει κάποιες άλλες λύσεις