Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΑΔΙΚΟ

Είναι άδικο για τον Δέλλα  να κρίνεται από κάποιες δηλώσεις  ή από 5 παιγνίδια. Λογικό είναι να κριθεί από το συνολικό χρόνο παραμονής στην ομάδα. Οταν  η διοίκηση αποφάσισε το2013 να τον κρατήσει είναι λογικό να μην του έδωσε  και την υπόσχεση ότι θα είναι ο  αιώνιος προπονητής της ΑΕΚ. Το έργο του και ο ίδιος αξιολογείται, όπως  αξιολόγηση υπάρχει και για το αν έχει τα κότσια να λειτουργήσει ως προπονητής στη σούπερ λίγκα. Το ερώτημα είναι γιατί τώρα του βρίσκουν κουσούρια και όλοι έσταζαν μέλι μετά το πρώτο παιγνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν.
Αν όμως υποπτευτώ ότι θα φάνε τον Δέλλα για να φέρουν προπονητή τον Μπόλονι ή τύπου Μπόλονι που διάβασα σε πολιτική εφημερίδα, τότε στην ΑΕΚ είναι άξιοι της τύχης τους.
Αν όμως φέρουν ένα προπονητή από την Ισπανία , την Γερμανία, την Ιταλία με πολλές περαγαμηνές, όπως έφερε ο γάυρος τον Βαλβέρδε ή τον Μίτσελ να πω εντάξει... Αλλά και πάλι έχω  αμφιβολίες.  Και ο Ρανιέρι ήρθε στην εθνική και έφυγε νύχτα και ο Φερέρ ήρθε από την Μπαρτσελόνα και Μπέτις και μέχρι το 2012 πληρώναμε αποζημίωση. Και τον Τουμπάκοβιτς είχε φέρει ο Μελισσανίδης το1999 ως τον ανερχόμενο προπονητή της Ευρώπης και ο Τούμπα έφυγε νύχτα και χάθηκε κάπου στην αραπιά από το ποδοσφαιρικό χάρτη.
Χρειάζεται λογική, ηρεμία και ζύγισμα για τη νέα ΑΕΚ και όχι εντυπωσιακά λόγια μόνο και μόνο για να έχουν να γράφουν εφημερίδες και διαδίκτυο.