Αποτελέσματα Αγώνων


Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ

Κανείς δεν είναι λιγότερο Ευρωπαίος πχ από τον Σημίτη ή τον Σαμαρά ή τον Βενιζέλο. Κανείς από αυτους που υποστηρίζουν το όχι δεν είναι λιγότερο πατριώτες. Ομως να θυμίσουμε ότι οι Ελληνες έγραψαν  ιστορία με ΟΧΙ , χωρίς συμβιβασμούς, όπως θέλει  η πασίγνωστη καλλιτέχνιδα Ελλη Κοκκίνου , που το μόνο που ήξερε ήταν να φωτογραφίζεται ημίγυμνη στα  λαιφ σταιλ περιοδικά.
Το ερώτημα είναι αν θέλουμε να συμβιβαστούμε με τις ερπύστριες  των ιδιωτικών καναλιών σε πείσμα όλων αυτών που έκαναν υπέρ του Ναι για να γλυτώσουν τους  φόρους και τον πλειστηριασμό των συχνοτήτων. Ετσι αηδιάσαμε και εύκολα στρέφεσαι εναντίον τους
Το ερώτημα είναι αν θέλουμε να έχουμε όλα τα φαντάσματα του δικομματισμού που ξύπνησαν από το λήθαργό τους ( Σουφλιάς, Αχιλλέας Καραμανλής, Δρετάκης) και ηγούνται αποτυχημένοι ηγέτες όπως ο Σαμαράς, Βενιζέλος
Το ερώτημα είναι αν θέλουμε να συνεχισθεί  η οικογενειοκρατία Μητσοτάκη , Καραμανλή, Παπανδρέου, Γεννηματά. Αυτοί όλοι που έδιναν ραβασάκια στους θεσμούς τι να ζητήσουν από τον Τσίπρα.
Το ερώτημα είναι αν θέλουμε   να απαξιώσουμε αυτό που ψηφίσαμε και παραδεχόμαστε τον Γενάρη ότι ήρθε κάτι νέο στην πατρίδα μας.
Αν θέλουμε τη συντήρηση χωρίς ελπίδα ας αποφασίσουμε την σφραγίδα της ελπίδας.
Πάντως μη χαίρονται και εκλογές να γίνουν πάλι πρώτο κόμμα θα βγει ο Τσίπρας
ΟΙ Ελληνες απαντάνε με Οχι σε αυτούς που θέλουνε να διαλύσουν  μια χώρα στην Ευρώπη πειδή ψήφισε αριστερα.
Απαντάμε όχι στα ιδιωτικά κανάλια, στα όνειρα του Σαμαρά και του Βενιζέλου και του Σημίτη να κυβερνήσουν τα δικά τους παιδιά.
Η λογική  λέει ότι ο Τσίπρας και αν έκανε λάθη  δεν κατέστρεψε την Ελλάδα μέσα σε 120 ημέρες.