Αποτελέσματα Αγώνων


Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ

Να βγει μια απόφαση να σταματήσουν τα πλεί οφ γιατί δυσφημούν το ποδόσφαιρο. Από το 2008 τουλάχιστον ως ΑΕΚ παρατηρούμε μια κούραση , μια αδιαφορία, έχοντας πάντα ρόστερ χωρίς βάθος με απόλυτη ανυπαρξία. Αλλά ας μείνουμε στα φετεινά πλει οφ. Τι έχουμε δει; Κουρασμένες ομάδες, που δεν έχουν  βάθος ρόστερ για να κάνουν οι προπονητές ροτέισιον, μπύρες, ξύλο, στημένα παιγνίδια (όπως το σημερινό στη ΄Νεα Σμύρνη) και κακοποίηση του ποδοσφαίρου απ όλες τις ομάδες. Ετσι στο γενικό αυτό σκηνικό δεν μπορούσε να λείψει και το παιγνίδι της Λεωφόρου.

Παιχνίδι χωρίς αύριο οι ΟΓΛΟΥ μπούρδες , μαλακίες. Αλλωστε κανείς δεν ξέρει τι θα βγει στη βαθμολογία αφού ακόμη και τα πλεί οφ μπορεί να είναι ως μη γενόμενα, αφού για τα πάντα θα αποφασίσει η Ελληνική δικαιοσύνη. Συμφορά μας.

Η ΑΕΚ κατέβηκε με ένα στο μυαλό να κερδίσει έστω και ένα βαθμό και γι αυτό ο αγώνας πήγε στις προσωπικές μονομαχίες. Νωρίτερα ο Σιμόες τα είχε φτύσει έφτασε στα όρια του ο άνθρωπος η καρδιά και τα πνεμόνια κοντεύουν να σκάσουν και την θέση του πήρε ο Αιντάρεβιτς. Ουστ απο εδώ Σουηδέ ήθελα να ήξερα ποιός σε βρήκε και σε έφερε, αλλά τον ξέρουμε είναι αυτός που θέλει να φέρει κάποιον Μπαχούι που στη Γερμανία δεν ακούμπησε. Κι όμως η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να είχε βάλει γκολ αν  ο πάντα τσαπατσούλης Χριστοδουλόπουλος έδινε πάσα στον Αραούχο που ήταν ελεύθερος δίπλα του. Εγώ δεν θα γίνω επικριτικός με τον Χιμένεθ, τι να πρωτομαζέψει ο  ισπανός σε ένα ρόστερ που θέλει ξεσκαρτάρισμα, με δικαιολογημένη κούραση. τα πρωταθλήματα έχουν κανονική διάρκεια και όχι παιγνίδι κάθε τρεις ημέρες. Και θέλουν έτσι να βγάλουν και πρωταθλητή. Αλλά θέλω την ΑΕΚ που τα κάνει όλα κοκό να  έρθει πρώτη στη γενική βαθμολογία και τελευταία  στην βαθμολογία των πλεί οφ(του χρόνου) για να καταλάβουν ΄ότι στο βωμό του χρήματος δεν μπορεί να θυσιάζεις την ομάδα και για να κλαίνε οι Ογλου της βαθμολογίας σαν τις χήρες στο κρεβάτι.
Η φετεινή ΑΕΚ είναι μια ομάδα χωρίς πλάνο. Με μεταγραφές που ούτε ξέρουν γιατί έγιναν, παίκτες χωρίς τσαγανό , απροετοίμαστοι, κουρασμένοι, αδούλευτοι. Παίκτες και λαός που ζουν μόνο και μόνο για να νικούν τον γαύρο και να ξεκαυλώνουν κάνοντας μικρή την ομάδα. λες και δεν πρέπει να νικήσουν τον ΠΑΟ , τον ΠΑΟΚ , τον Πανιώνιο. Δεν βλέπουμε τέτοιο ξεσηκωμό , όταν πάιζουμε με αυτούς και νομίζω έχουμε να κερδίσουμε στη Λεωφόρο από το 2002. Αν δεν αλλάξει νοοτροπία όλο το τιμ που απαρτίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα η ΑΕΚ θα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Νοοτροπία λίγα μπικικίνια και ελεύθερους παίκτες. Τα ονόματα και μόνο που βγαίνουν ότι ενδιαφέρουν την ΑΕΚ είναι πανομοιότυπα  με το περσινο σχεδιασμό. Πχ πέρυσι πήραμε τον 33 χρονο Αλμέιδα, φέτος συζητάμε για τον 33 χρονο Ρέγιες. Πέρυσι πήραμε τον ξεχασμένο Χριστοδουλόπουλο( μη μας πουν ότι έκανε και σπουδαία πράγματα) , έ φέτος να πάρουμε τον ξεχασμένο Κονέ... και  βλέπουμε.
Και ένα καλό ερώτημα ρε Ογλού ο Αραούχο τί γίνεται, που βρίσκεται υπάρχει;


ΥΓ  τώρα που φθάνει το τέλος Μαίου τί γίνεται με τα υψομετρικά τα πήραμε ή δεν τα πήραμε για να βγει τον Ιούνιο η οικοδομική άδεια;