Αποτελέσματα Αγώνων


Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ

Επειδή έχω βαρεθεί να  διαβάζω τις αναλύσεις  των Ογλού και των γιουσουφάκιων , θα πω ένα πράγμα που είναι ξεκάθαρο. Η ΑΕΚ θα είναι ίδια ,όπως αυτή  που είδαμε από τον Γενάρη του 17 και αυτό θα οφείλεται μόνο στην εμπειρία και στην εξυπνάδα του Χιμένεθ.. Η ΑΕΚ θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τα κεκτημένα της που είναι πρωτάθλημα και κύπελλο ,αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να  κατακτήσει.
Εγω θέλω για την περίοδο του 2017-18 να μπει η ομάδα σε ομίλους του Γιουρόπα  Λιγκ , ώστε να ξανακάνει όνομα στην ευρώπη και να πάρει κάποια χρήματα, να ξεκινήσουν τα έργα στο νέο γήπεδο και ότι κάτσει μετά. Ας είναι το πρωτάθλημα , ας είναι   το κύπελλο.
Επίσης θέλω η ομάδα να βγάλει ένα δύο δικούς της παίκτες και να ξεπεράσει αυτό το καταραμένο διάστημα φθινοπώρου - χειμώνα που η ομάδα μας μένει 8 βαθμούς πίσω από τον πρώτο.
Οι μεταγραφές που εγιναν δεν με πείθουν για κάτι καλύτερο από πέρυσι  (με τον Χιμένεθ και μόνο) και δεν θα είναι χειρότερη αλλοτινών εποχών, όπως πχ το διάστημα  Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2016