Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Τελικά κλαίγονται ότι  δεν έχουν χρήματα , αλλά σχεδόν όλη η Ελλάδα είχε γεμίσει με Ελληνες και ξένους τουρίστες σε  ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, όσο για τα πορνίδια μέσω instagram μας γέμισαν με   βυζιά , κώλους και μπικίνια από κάθε λογής spa και resorts των χορηγών. Αρρώστια  τι να δείξουν άραγε. Το μουτζό τους.... Μέχρι και οι κόρες φροντιστών ΠΑΕ....Ολες βγάζουν τα κόμπλεξ τους. Τι να κάνουμε.
Καλό χειμώνα λοιπόν, αλλά τι να γράφεις για την ΑΕΚ τα ίδια και τα ίδια. το πρωτάθλημα έχει ξαναγράψει Ολυμπιακός αυτό είναι σίγουρο. Αλλωστε μπορεί να έγιναν αλλαγές στην ΕΠΟ και να πανηγυρίζουν οι ΟΓΛΟΥ , αλλά δεν σας λένε όλη την αλήθεια. Η διαιτησία παρέμεινε  υπό την υψηλή εποπτεία του Θεοδωρίδη , του γυιού του κυρ Σάββα, αλλά τώρα θα δίνουν σπόρια και σε άλλες ομάδες για να μη πέφτει κράξιμο.
Α και κάτι τελευταίο διαβάσαμε το άρθρο στα Νέα του Μαρινάκη για την επανέκδοση της εφημερίδας. Είναι για γέλια, αυτά που μας γράφει. Τώρα γίνεται και Μπερλουσκόνι... Να ποιά η διαφορά με τον Βαρδινογιάννη. Οταν είχαν πολιτική  εφημερίδα  τα πρώην αφεντικά του ΠΑΟ κανείς μα κανείς δεν τόλμησε να γράψει άρθρο προς το αναγνωστικό κοινό. Το άφηναν στους δημοσιογράφους ....
Ρε πούστη μου δεν είδα τον Ντίντακ να κάθεται στα επίσημα δίπλα στον Μελισσανίδη. Κάτι τέτοιο δεν είχε πει ο πρόεδρος.  Τέτοιες απειλές στο ποδόσφαιρο είναι σαν το σκίσιμο του καλσόν. Ας προσέχουμε. Τα ίδια έλεγε και ο Αδαμίδης (που τον θυμήθηκα) για έναν άλλο Αραούχο εκείνο ντε τον μπακ.
Καλό πρωτάθλημα λοιπόν ,  αλλά το γράψιμο από εδώ πλέον σύμφωνα με τα κέφια μας. Δεν βλέπω άλλωστε κάτι σπουδαίο απο την ΑΕΚ που θα μας εμπνεύσει.