Αποτελέσματα Αγώνων


Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ

Οι γνωστοί ΟΓΛΟΥ προσπαθούν να μας πείσουν ότι ακόμη  και αν  μας  βάλει γκολ με ανύπαρκτο πέναλτι ο Ολυμπιακός, τα πάντα έχουν αλλάξει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
 Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Κάποια άλλα πρόσωπα  μπήκαν στην θέση κάποιων άλλων. Είναι οι  λεγόμενοι βλαχοπαράγοντες. Διεφθαρμένοι οι περισσότεροι μέσα από την επαρχία και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα που εκεί γίνεται το έλα να δεις.  Από εκεί μάλιστα προωθούνται με υποσχέσεις και εξυπηρετήσεις μικροι διαιτητές με την υπόσχεση να γίνουν μεγάλοι..
Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καταδικασμένο να μείνει μικρό στο ευρωπαικό χώρο.
Τι θα γίνει φέτος. Εχει ληφθεί απόφαση  για να ρίξουν στάχτη στα μάτια , κάτι σαν φερετζές του πούστη  και να μείνει έστω για μια χρονιά στην πάντα ο Ολυμπιακός. Αυτο σήμαίνει ότι το πρωτάθλημα αρχικά θα παιχθεί  με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ , αν ήταν σε  θέση και ο Βάζελος  μπορεί κάτι να γινόταν και με αουτσάιντερ  τον Ολυμπιακό. Ετσι θα δικαιωθεί υποτίθεται ο αγώνας για κάθαρση της κυβέρνησης που έχει και ως πρώτο εχθρό τον Μαρινάκη και τον Αλαφούζο , αλλά  και το παιγνίδι που έκαναν οι εταίροι (ποδοσφαιρικοί και όχι μόνο της κυβέρνησης) Μελισσανίδης και Σαββίδης.
Ολα αυτά προσωρινά για μια χρονιά. Γιατί δεν μπορεί όλοκληρος γραμματέας της ΟΥΕΦΑ ο Θεοδωρίδης που χρωστάει την θέση του στον γαύρο του Κόκαλη να μην ελέγχει την διαιτησία. Ολοι αυτοί οι Περέιρα, Βασάλο , Λάκοβιτς από ποιόν  μπήκαν και κάνουν κουμάντο στην Ελληνική διαιτησία. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ο  Θοδωρέλας Θεοδωρίδης δεν έχει  ανοιχτή γραμμή με τον πατέρα του ( του λέει να κλαίει), τον Μαρινάκη, τον Κόκκαλη και όποιον δει που εξυπηρετεί τα γάυρικα συμφέροντα.
Απλά φέτος έπεσε το σύνθημα ας το πάρουν οι  άλλοι  εκτός και αν ο γαύρος έχει την καλύτερη ομάδα όλων και κάνει περίπατο. Αλλά ποιός μπορεί να αποφασίσει για το ποιός έχει καλύτερη ομάδα;