Αποτελέσματα Αγώνων


Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΧΙΜΕΝΕΘ- ΟΠΑΔΟΙ

Πραγματικά θεωρώ τον Χιμένεθ πολύ καλό κόουτς, αλλά  όπως όλοι έχει ιδιορυθμίες και εμμονές σε πρόσωπα και συστήματα. Από την στιγμή που ο Απόλλων δεν είχε κανένα σεντερφορ  δύσκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει γιατί έπαιξε με τρία στόπερ  και  ένα σύστημα 3-5-2. Βέβαια αν ο Λόπεζ στο 38 δεν έχανε αυτή την ευκαιρία τότε βέβαια δεν θα υπηρχε λόγος να γραφτούν όλα αυτά και να υπάρξουν αναλύσεις επί αναλύσεων.
Θα σταθώ και σε κάτι άλλο είναι ντροπή ο κόσμος της ΑΕΚ να γυρνάει την πλάτη στην ομάδα που τόσα έχει κάνει φέτος. Οι εισπράξεις χθες , αλλά και με την Κέρκυρα πήγαν όλες σε εφορία και ΟΑΚΑ. Μετά έχουν απαιτήσεις να βάλει το χέρι του ο Μελισσανίδης για να κάνει μεταγραφές και από τους καναπέδες , τα κομπιούτερ και τα κινητά  να κάνουν παράπονα ή να λένε την γνώμη τους.
Η ΑΕΚ στα εντός έδρας παιγνίδια του β γύρου θα πρέπει να  έχει το λιγότερο 15.000 φίλους  κοντά της. Διαφορετικά  δεν θα έχουν λόγο  καναπεδάτοι να δίνουν οδηγίες και να κάνουν υψηλή κριτική. Τα ίδια οικονομικά προβλήματα που έχουν αυτοί τα έχουν και οι οπαδοί του γαύρου και του Μπάοκ.