Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

ΣΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΥΡΙΖΙ ΤΙΓΡΗ

Τι έγινε ρε Τιγρη, από Τίγρης έχει γίνει Τιγράκι... Κυριζι  σε πιάσανε αυτοί που σου πρότειναν  αυτόν τον προπονητή. Η πόλυ διαφημισμένη σου ποδοσφαιρική μαγκιά έχει πάει περίπατο. Σαν σουδάριο  έτρεμες μπροστά  στον κόσμο της ΑΕΚ για να τους πεις ότι τους τελείωσες.
Αυτή παρεούλα Λυμπερόπουλου  -Δημητριάδη πρέπει να τεελειώσει. Σε πιάσανε κορόιδο... Και τώρα ποιούς θα φέρεις Τον Δέλλα ή τον Ουζουνίδη της ίδιας παρεούλας. Η τον Κωστένογλου τον προπονητή της μαλθακίας.
Ε'ιμαι πεπεισμένος ότι στις προπονητικές σου επιλογές είσαι μια σκέτη αποτυχία. Στην αρχή το 1991 στάθηκες τυχερός με τον Μπάγεβιτς που τον βρήκες εκεί και όλοι κρυβόσαστε πίσω από το αστέρι του.
Για να δούμε ποιους επέλεξες σε όλη σου παρουσία στην ΑΕΚ  Το 1999 Τουμπάκοβιτς, Μπλαχίν,και μετά Δέλλα, Πογετ, Κετσπάγια, Μοραίς Ουζουνίδης Καρντόσο. Ο μόνος πετυχημένος ήταν ο Χιμένεθ, αλλά έτσι επειδή σ αρέσει να κάνεις τον μάγκα του έρριξες μια ξεφτίλα τον Μαιο. Κάτσε να ακούς τους γλυφτες που έχεις δίπλα σου τον Γιαννακη τον Παπαδόπουλο, τον Χρήστο Παπαδημητρίου, τον Μπούρα, τον Ασλανίδη, τον Καραλή τον Κετσετζόγλου τον Τσατάλη,  τον Βέργη Ολοι χέσμεν...  μίστερ. Φυσικά τον Λυσάνδρου. Και τον Δέδε που όλα τα κανονίζει.
Εχεις χάσει την ΕΠΟ, την διαιτησία. Ούτε αντιλαμβάνεσαι τι φιλάκια σου στέλνουν ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης. Παιγνίδι ήταν η ΑΕΚ στα χέρια των Μακεδόνων διαιτητών.
Σου τα γράφει ο Κωνσταντουδάκης, α;λλά εσύ ούτε τον διαβάζεις τον έχεις για δημοσιογράφο μιας άλλης εποχής.  Ανοικό.Στηρίξου στον Κετσετζόγλου και τον Βέργη.
Φιλάκια Τιγρακι γρ...γρ....