Αποτελέσματα Αγώνων


Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ;

 Τελικά τι σημαίνει ΑΕΚ Β, ΠΑΟ Β ΟΣΦΠ Β και ΠΑΟΚ Β. Είναι απλά  και μόνο μια συμμετοχή σε ένα πρωτάθλημα φούσκα των δεύτερων ομάδων των Big 4 ή αυτές οι ομάδες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο να ανεβαίνουν ή να πέφτουν οι ομάδες της σούπερ λίγκα 2.

Δηλαδή θέλω να πω αν η ΑΕΚ νικήσει την Ξάνθη θα παίρνει βαθμούς ή θα είναι μια αβαθμολόγητη νίκη. Επίσης   αν η Ξάνθη νικήσει την ΑΕΚ θα παίρνει μόνο αυτή βαθμούς;  Γιατί έτσι μπορεί να αλλοιωθεί όλο το πρωτάθλημα. Ακόμη αν δεν υπάρχει  βαθμολογικό κίνητρο για τις τέσσερις ομάδες , γιατί οι παίκτες να βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά. Μόνο και μόνο για τον αν θα τους επιλέξουν στην πρώτη ομάδα, αλλά πότε και πως... Πρέπει να διευκρινιστούν πολλά. Επίσης  λένε ότι μόνο 5 παίκτες θα παίζουν μέχρι 23 χρόνων

 Η ΑΕΚ από 21 μέχρι 23 έχει τόσους παίκτες πχΙατρούδης, Παρράς, Καρακλάιτς Σαρδέλης και παίκτες που πήγαν πέρυσι δανεικοί και διακρίθηκαν οι Γιούσης, Μπούσης, Μπάμπης. Τι χρήματα θα λαμβάνουν κλπ

Επίσης η ΑΕΚ δεν πρέπει να προσλάβει προπονητή  της ομάδας Β για να κάνει επαγγελματικό προγραμματισμό σε συνεργασία με τον Μιλόγεβιτς. Δεν θα πρέπει ο προπονητής της πρώτης ομάδας να δίνει οδηγίες τι συστήματα και τακτικές , πρέπει να ακολουθούν οι παίκτες της δεύτερης ομάδας.

Γενικά υπάρχουν πολλά κενά σε ένα πρωτάθλημα που μπορεί να γίνει φούσκα μέχρι και να έχει μιλημένους... με το να κάνουν ότι θέλουν για μια ακόμη φορά οι 4 μεγάλες ομάδες.