Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Ο ΛΕΥΓΑΛΕΟΣ

Λευγαλέε του Ντέμη, μας έχεις γεμίσει με φλυναφήματα. Και επειδή ρωτάς για το ρόστερ της ΑΕΚ , σου απαντάμε:Είναι ένα οικτρό κατασκεύασμα του Ντέμη. Με παίκτες μέτριους, που μπορούν να σταθούνε σε μιά ομάδα με στόχο πρωταθλητισμού το πολύ 6 με 7 από δαύτους. Οι υπόλοιποι είναι κόρδακες του ποδσφαίρου.
Κατἀ τα άλλα Μαντσεστερ Γιουν & Σίτι, Ιντερ, Πόρτο , Τσέλσι Φούλαμ , Στόουκ, Χαλ, Μπλάκμπερν, Τζένοα, Πάρμα, Τορίνο, Μπάγερν, Χοφενχάιμ, Χέρτα , Παρί Σζ, Σεντ Ετιέν, Σέλτικ, Μάλαγα , Βαγιαδολίδ, Χό-χο από την Ζουαζιλάνδη και Πόκο-πόκο από από τους Ζουλού δίνουν μάχη ποιός θα πρωτοαγοράσει τον " Majstro" . Ο Θανόπουλος έχει ανοίξει σακούλες και περιμένει τα €. Το Σουηδικό τέρας θα τα διαλύσει όλα. Τα καλύτερα στιγμιότυπα του μπορείτε να τα δείτε με αντιπάλους την Ομόνοια,τον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ.
Και η απορία μας είναι αν η ΑΕΚ είχε παίκτες τύπου Ζουέλα της Ξάνθης με 180.000€ ετησίως ή Μαρσελάο του Αστέρα Τρίπολης. Δεν θα ήταν κερδισμένη;Αφού λόγω ηλικίας, οι παίκτες θα είχαν και τιμη μεταπώλησης και λιγότερα χρήματα θα έπαιρναν από τον Μαιστόροβιτς και περίπου την ίδια δουλειά θα έκαναν με το "τεράστιο τοίχος".