Αποτελέσματα Αγώνων


Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Ημέρες του καλοκαιριού του 2004 θυμίζουν στην ΑΕΚ. Σχεδόν κάθε ημέρα καλούνται και θα καλούνται (προσεχώς) παίκτες για να συζητήσουν για νέα συμβόλαια ( επεκτάσεις) με λιγότερα χρήματα και περισσότερα bonus . Είναι η ίδια πολιτική εκείνης της εποχής του Ντέμη Νικολαίδη. Απ ότι φαίνεται οι μόνοι που θα τη γλυτώσουν είναι οι Κυργιάκος, Μπλάνκο , Σκόκο, Τζεμπούρ και Εντίνιο.
Τα συμβόλαια ανάλογα και με το ποδοσφαιρικό όνομα, την ηλικία και την προσφορά ακόμη και γι αυτούς που θα έρθουν στην ομάδα θα είναι για τους πιτσιρικάδες από 80-100.000€, για τους μικρομεσαίους από 110.000 έως 150.000€ για κάποιους που είναι κάποιας ηλικίας τριανταρίζουν και βάλε από 180.000€ μέχρι το πολύ-πολύ 300.000€ . Για Μαιστόροβιτς , Χουανφράν είναι ξεκάθαρο ότι η πρόταση θα είναι 600.000 € με αρκέτά συν και πριμ. Επισημαίνοντας στις διαπραγματεύσεις ότι το ταβάνι των συμβολαίων της ΑΕΚ με εξαίρεση τoν SOTIS δεν πρόκειται να περάσει τα 600.000€ για κάθε πάικτη όσα δηλαδή παίρνουν οι Τζεμπόυρ και Σκόκο, φέροντας μάλιστα , ως παράδειγμα, οτι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος το ετήσιο συμβόλαιο του δεν ξεπερνάει τα 400.000€. Εξυπακούεται , ότι παίκτες που έχουν συμβόλαιο μπορούν να αρνηθούν, αλλά το πρόβλημα θα είναι υπαρκτό και θα χρειασθούν άλλες δραστικές λύσεις.
Το ερώτημα είναι ότι με αυτή την πολιτική , πως η ΑΕΚ θα μπορέσει να προσελκύσει τον Κατσουράνη , έστω και ελεύθερο. Με λιγότερο από 800.000€ είναι αδύνατον ο Κατσουράνης να κάνει συμβόλαιο ή κάνουμε λάθος;