Αποτελέσματα Αγώνων


Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΣΩΣΕ ΜΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ


Αρχισαν τα όργανα και τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι και για να μη χάσουμε τα ογδόντα χιλιάρικα το χρόνο, ο Σαμπράκος άρχισε τις κωλοτούμπες. Και εκεί που ήταν λάτρης του Ντέμη φωνάζει :'Ελα τίγρη και σώσε μας" . Να τα παρουμε τα πράγματα από την αρχή. Βλέποντας ο Ρέστης να κάνει όλο το κουμάντο ο Ψυχάρης απόφάσισε να σταματήσει να ρίχνει χρήματα στο ΔΟΛ. Εδωσε το 50% του CITY, γύρισε το αθλητικό του ραδιόφωνο σε μουσικό και βλέποντας ότι ο ΔΟΛ γίνεται οικογενειακή υπόθεση του Ψυχάρη, απομακρύνεται... Αυτό σημαίνει ότι η Εξέδρα με χαμηλή κυκλοφορία αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού ο Ψυχάρης δεν καίγεται για αθλητική εφημερίδα. Ο Σαμπράκος βλέποντας τα προβλήματα προσπαθεί να ισορροπήσει το σκηνικό του αντιμπαγεβιτισμού που έχει περάσει ο Κοσμάς( με τον οποίο λέγεται ότι είναι ψυχραμένος),ενώ συγχρόνως καταλαβαίνει ότι οι τωρινοί μέτοχοι, αλλά και οι Αδαμπίχλες που έρχονται είναι μια 'καμένη'υπόθεση για την ΑΕΚ , αλλά και για την κυκλοφορία της εφημερίδας , όχι μόνο της δικής του και των άλλων αθλητικών εφημερίδων. Ξέρουν ότι με όλους αυτούς που είναι ή θα έρθουν στην ΑΕΚ η υπόθεση είναι χαμένη. Ετσι λοιπόν αποφάσισε να προσεγγίσει τον Μελισσανίδη και μἰλησε μαζί του για να του ζητήσει την στήριξή του, βλέποντας ότι η επόμενη ημέρα για τον ίδιο και για την ΑΕΚ είναι ο Μελισσανίδης και μαζί με τον Τίγρη και ο Μπάγεβιτς. Μια και δεν υπάρχει κανένας άλλος για τη συνέχεια. Ο Σαμπράκος καίγεται για την στήριξη Μελισσανίδη γι αυτό και θα βλέπετε μια πολιτική υπέρ του, κάτι που θα κάνει σιγά -σιγά τη ζωή του Αδαμπίχλα δύσκολη. Πάρτε πάσα και δέστε και τον άλλο επίδοξο ΑΕΚαρχη Δημάτο τι γράφει για τον Μελισσανίδη, μια και Δημάτος και Σαμπράκος αυτή είναι η αγωνία τους ποιός θα διοικεί δημοσιογραφικά την ΑΕΚ. Θα άφηνε πίσω την υπόθεση Τίγρη; Γελασμένοι είστε. Να τι γράφει στην ιστοσελίδα της εφημερίδας του:" Ο Μελισσανίδης το σκέφτεται!


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από τη δική του πλευρά περισσότερο παρακολουθεί τις εξελίξεις σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό -γνωρίζοντας ότι το τοπίο είναι ρευστό και ότι το καλοκαίρι μπορεί και να βρεθούν και οι δύο σε μία ιδιότυπη αφετηρία- παρά την προσπάθεια των νυν μετόχων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να βρουν μία κάποια λύση στο διοικητικό κενό της ομάδας. Γνωρίζει καλά ότι αν αποφασίσει να κάνει το βήμα προς τα εμπρός, όχι μόνο δεν θα συναντήσει αντίσταση, αλλά και ότι θα γίνει δεκτός με πανηγυρισμούς και ανοιχτές αγκάλες.

Το να ποντάρει κανείς με σιγουριά ότι ο Μελισσανίδης θα κάνει την τρίτη απόπειρα διοικητικής επιστροφής του στην ΑΕΚ την τελευταία 5ετία θα ήταν λάθος, αλλά από την άλλη είναι δεδομένο ότι για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο πρώην «μεγαλομέτοχος» είναι και πάλι ζεστός. Πολλοί μάλιστα αποδίδουν εκεί την εξαιρετική ψυχολογία του Μπάγεβιτς παρά την εντεινόμενη φημολογία ότι δεν υπάρχει στο πλάνο Αδαμίδη, αλλά και τη δήλωσή του στον «Sentra» περί στοιχήματος για επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή.

Μετά από μία διετία σκληρής δουλειάς μέσα στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης που άγγιξε πρώτα τη Wall Street και την τιμή της μετοχής της εταιρίας του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αρχίζει να βλέπει την έξοδο από το τούνελ και να δικαιώνεται για την επιθετική πολιτική που ακολούθησε αυτό το διάστημα.

Τον «παγώνει» το ύψος των χρεών της ΠΑΕ, περιμένει να δει αν τους επόμενους μήνες θα αποδώσουν οι κινήσεις στην κατεύθυνση της μείωσης του δανεισμού της εταιρίας (ομολογιακό, τράπεζες), αναζητά εκ νέου συμπαίκτες και υπολογίζει το ύψος της επένδυσης προκειμένου η ΑΕΚ να γίνει άμεσα ανταγωνιστική.

Το αν θα σχηματίσει και πάλι μία ομάδα επιχειρηματιών όπως το καλοκαίρι του 2008 σε πολύ πιο δύσκολες όμως συνθήκες και με τον πήχη πιο χαμηλά, ενδεχόμενη αποσταθεροποίηση σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό και το είδος του ευρωπαϊκού εισιτηρίου που θα εξασφαλίσει η ΑΕΚ μέσω πλέι οφ ενδέχεται να καθορίσουν τις τελικές του αποφάσεις.

Οι καιροί δεν είναι εύκολοι για επενδύσεις στο ποδόσφαιρο. Από την άλλη πλευρά υπάρχει το δέλεαρ των περίπου 100-120 εκατ. ευρώ τα πέντε επόμενα χρόνια για τον πρωταθλητή Ελλάδας από το Τσάμπιονς Λιγκ, μία σταθερή τηλεοπτική αγορά μέσω κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, το γηπεδικό πρότζεκτ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και το δεδομένο ότι δεν υπάρχει ο πανίσχυρος παίκτης με διάθεση και δυνατότητα για να ρίξει τρελά χρήματα δημιουργώντας και στους υπόλοιπους την υποχρέωση να τον ακολουθήσουν.

Στην αντίπερα όχθη μιλάμε για ένα «γηρασμένο» ποδοσφαιρικό τοπίο με την οικογένεια Βαρδινογιάννη να συμπληρώνει τριάντα χρόνια ενασχόλησης με τον Παναθηναϊκό, έναν Σωκράτη Κόκκαλη με το μάξιμουμ των δώδεκα πρωταθλημάτων σε δεκαεπτά χρόνια κυριαρχίας στον Ολυμπιακό και μία ΑΕΚ στα πρόθυρα της πλήρους αναξιοπιστίας και με έναν κόσμο να αναζητά εναγωνίως τις τελευταίες ελπίδες ανάκαμψης".
Ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να αρχίσει να αντιλαμβάνονται τα δημοσιογραφικά παιγνίδια που γίνονται στην πλάτη του, ο Μελισσανίδης να μετρήσει τους φίλους και τους εχθρούς του στα δημοσιογραφικά γραφεία, ο Μπάγεβιτς να συνεχίσει να τον πιέζει( Μελισσανίδη) για να μπει στην ΑΕΚ και μάλλον τα καταφέρνει, οι μέτοχοι θα παρακαλάνε πότε θα γίνει αυτό ,ο Αδαμπίχλας ο λεφτάς θα μείνει να μαδά την μαργαρίτα και ο Κοσμάς θα μείνει και αυτός με την σειρά του ως ο τελευταίος ηρωικώς μαχόμενος του Ντεμοτεχνείου , με την ονείρωξή του να πάρει την ΑΕΚ ο Τάκης Κανελλόπουλος και να γίνει ΑΕΚαρχης παρά τω Τάκη και να μιλάνε face to face και όχι στο Facebook. Στη φωτό η μεγάλη κωλοτούμπα του Σαμπράκου!!!