Πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ, δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ, στέλεχος της Nova κ Ροδίτη είναι άμεσος συνεργάτης του μάνατζερ κ Ευαγγελόπουλου, υπέυθυνος τύπου της ACE management και διοργάνωσε γιορτή στο Mall για λογαριασμό των πελατών-ποδοσφαιριστών μεταξύ των οποίων και ο Ταχτσίδης.
Τώρα εξηγούνται γιατί κάποιοι πάικτες της ΑΕΚ διαμαρτύρονταν ότι φορτικά η εν λόγω κυρία τους ζητούσε να γίνουν πελάτες του εν λόγω μάνατζερ.
Τώρα εξηγούνται οι επιθέσεις του συζύγου της κ Κοσμά, που κόπτεται για την κακοποίηση ποδοσφαιριστών από τον Μπάγεβιτς.
Τώρα εξηγούνται οι γραπτές επιθέσεις του κ Κοσμά, στον προπονητή που φθάνουν στα όρια του γραφικού.
Η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο στην ΑΕΚ.
Ο κ Αδαμίδης θα πρέπει, ούτε καν να ασχοληθεί με περιπτώσεις μεταγραφὠν που θα προτείνονται από τον κ Ευαγγελόπουλο, τώρα καταλαβαίνουμε και την επιλογή Γκρέταρσον.
Και κατά δεύτερον η ΕΣΗΕΑ δεν επιτρέπει με το καταστατικό της, δημοσιογράφοι να είναι σε γραφεία μάνατζερ.
Για σκεφθείτε τον κάθε Φουρθιώτη να τον έκανε και μέλος.
Το συμπέρασμα ο κόσμος να μη δίνει σημασία στα γραφόμενα του κ Κοσμά, λειτουργεί με άλλα συμφέροντα. Τώρα αρχίζει να διαφαίνεται και ποιά είναι η παραδιοίκηση στην ΑΕΚ.