Αποτελέσματα Αγώνων


Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΟΧΙ ΓΚΑΛΟΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟή ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ

Όταν οι φίλοι του Παναθηναικού έκαναν συλλαλητήριο είχαν από πίσω το χαρτί του Βγενόπουλου και του Γιαννακόπουλου και στην ουσία δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα, αφού ο Παναθηναικός ανήκει και θα ανήκει για πάντα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη , είτε το θέλουν , είτε δεν το θέλουν κάποιοι.
Ὀταν το 2004 οι φίλοι της ΑΕΚ έκαναν συλλαλητήριο είχαν από πίσω την στήριξη του Νικολαίδη που το είχε δει ως μοχλό πίεσης να πάρει την ΑΕΚ και το κατάφερε.
Τώρα αυτό το συλλαλητήριο τι έννοια έχει; Να διώξεις τον Παππά και τον Νοτιά; Και βρε κιρίζια ποιός θα πληρώνει έστω και μετ' εμποδίων την ΠΑΕ; Ο κανένας; Να μου πεις ότι υπήρχε ο Μελισσανίδης ή κάποιος σπουδαίος επιχειρηματίας να κάνεις μια τέτοια ενέργεια. Αλλά τα δεδομένα είναι απλά: Η ΑΕΚ καλώς ή κακώς έχει τεράστιο άνοιγμα, η οικονομική κρίση που υπάρχει στη χώρα μας γυρνά σε επίπεδα δεκαετίας 80. Λοιπόν άλλη λύση από το να μείνουν καλώς ή κακώς οι Παπανοτιάδες δεν υπάρχει. Τουλάχιστον δεν θα πάμε έτσι στο Πρωτοδικείο.Όπως καλές είναι οι φωνές , αλλά οι Σκόκο , Μπλάνκο , Τζιμπούρ , Μαιστόροβιτς πρέπει να πωληθούν, ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν. Δεν έχουν κάτι παραπάνω. Ταβάνι έφθασαν. Ισως αν έρθουν κάποιοι άλλοι να έχουν περισσότερη φιλοδοξία και κίνητρο. Εκτός από το Λυμπερόπουλο που είναι λύση μιας χρονιάς (αλλά αναγκαίος) για να αποκτήσουν τα αποδυτήρια μια προσωπικότητα, τα ονόματα του Ταβλαρίδη , του Κυριαζή, θα προτιμόυσαμε Αργυρίου και του Καστίγιο δεν ακούγονται άσχημα , όπως δεν ακούγονται άσχημα τα ονόματα του Πετρόπουλου, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλου. Με τίποτα Κλέιτον (κάκιστη εξωγηπεδική ζωή και συμπεριφορά) και Μάτζιος (ένα ταλέντο που έμεινε ταλάντο).
Αλλά για να επανέλθουμε στα περί διαδηλώσεων . Καλό θα είναι να γίνονται όταν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Βέλτιστον θα ήταν να υπάρξει μια διαδήλωση από όλους με αίτημα γήπεδο στην ΑΕΚ και Αριστον να είναι όλοι ενωμένοι στην ΑΕΚ για να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία. Γιατί οι αντίπαλοι όταν βλέπουν ότι υπάρχει θέμα προπονητή , σχέσεων οπαδών , διοίκησης, χρημάτων σε καταπίνουν αμάσητο.
Για αυτό γκάλοπ του τύπου αν ο Δημήτρης ή ο Μπάμπης κατεβάζουν περισσότερους στο δρόμο δεν έχει αυτή την εποχή ανάγκη η ΑΕΚ .