Αποτελέσματα Αγώνων


Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΟΧΙ ΠΑΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ

Μάλλον πλάκα πρέπει να κάνουν από τον Παναθηναικό. Να πάρουν λέει τον Σκόκο με λιγότερο από 1.000.000€ και να δώσουν ως ανταλλάγματα τα παλτά που ακούν στο όνομα Μελίσσης, Μόρις, Κλέιτον (άντε τώρα αυτός που έχει γίνει και ταβερνιάρης να τον ημερέψεις), Μάντζιο και Πετρόπουλο.
Και δεν το δίνει η ΑΕΚ με τα ίδια λεφτά σε κάποια Ισπανική ομάδα;Σίγουρα θα βρει. Είναι ανάγκη να τον δώσει στον Παναθηναικό;
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι.Όταν έρθει η πρόταση για τον Σκόκο από την Σιβηρία, ο παίκτης δεν μπορεί να προβάλει βέτο. Η πραγματικότητα είναι μια από την στιγμή που έχει συμβόλαιο είναι προιόν της ομάδας που ανήκει και αν αυτή θέλει να τον πουλήσει στην Τζέντα ή στη Σιβηρία ή στη Γκάνα ο παίκτης θα πρέπει να το αποδεχθεί. Αυτός το μόνο που μπορεί να διαπραγματευθεί είναι η διάρκεια του συμβολαίου του και τα χρήματα που θα πάρει. Δέστε την περίπτωση του Καστίγιο. Τον έστειλαν στην Ουκρανία και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που τον πούλησε στους Ουκρανούς και έβαλε το κεφάλι κάτω. Αυτή είναι η διαφορά του συμβολαίου ( σε κάνει ότι θέλει η ομάδα σου ) , από το ελεύθερος (κάνεις ότι θέλεις εσύ τον εαυτό σου).
Φυσικά ο Σκόκο επειδή δεν είναι κανένα σπουδαίο όνομα στην Ευρωπαική αγορά θα ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα, γιατί μέχρι εδώ κάνει, αλλά δυστυχώς έπεσε στη συγκυρία που τόσο ο Ολυμπιακός , όσο και ο Παναθηναικός δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν πολλά χρήματα για την αφεντιά του. Έτσι το πάνω χέρι το έχει η ΑΕΚ, αρκεί να το χειρισθεί κατάλληλα.Μέχρι και νέο συμβόλαιο μπορεί αν θέλει να του κάνει με τους δικούς της όρους για να έχει το χρόνο να τον πουλήσει καλύτερα μελλοντικά. Πάντως σε πλεονεκτική θέση είναι η ΑΕΚ και όχι ο Σκόκο, ούτε ο Μπλάνκο , ούτε ο Τζιμπούρ . Γιατί είναι παίκτες που μετράνε μόνο για την Ελλάδα και όχι για κάποια άλλη Ευρωπαική ομάδα. Υπερκοστολογήθηκαν ως παίκτες ( και παίκτες άλλων ομάδων) , όταν στη χώρα μας έρεε το χρήμα την τετραετία 2004-8. Τίποτα το σπουδαίο δεν είναι. Βλέποντας το Μουντιάλ υπάρχουν καλύτεροι παίκτες από αυτούς της ΑΕΚ που παίζουν σε Νότιες Αφρικές, Κορέες, Γκάνες κτλπ΄. Γι αυτό οι παίκτες αυτοί θα έπρεπε να ήταν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και στο ποδοσφαιρικό τους επίπεδο και να άφηναν τους βεντετισμούς και τις μαγκιές στην πάντα. Ευτυχώς που βλέπουμε και τα Μουντιάλ για να κάνουμε συγκρίσεις με τα δικά μας ποδοσφαιρικά αλλοδαπά "καϊνάρια"