Εντάξει η παραμύθα περί χορηγίας του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ δεν υφίσταται. Και είναι πολύ απλός ο λόγος. Όταν μια εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, θα πρέπει να δικαιολογηθεί και να εγκριθεί από τους μετόχους. Μια τέτοια κίνηση. Και επειδή ο Μελισσανίδης είναι απλός διαχειριστής κάποιων καταστάσεων στην Aegean, αφού πλέον από πίσω είναι οι Αμερικάνοι δενμπορεί ούτε διαφήμιση να δὠσει ,ούτε την ΑΕΚ να πάρει.
Θα μπορούσε όμως με κάποιες άλλες εταιρείες μη εισηγμένες που είναι δικές του να κάνουν χορηγία, όπως κάνει με κάποιες εκδόσεις ειδικά του Πόντου. Ας πούμε η Αegean Power δεν είναι εισηγμένη πουθενά ή εταιρεία του με τα λιπαντικά. Αλλά δεν θέλει ο Δημητράκης, να ασχοληθεί με την ΑΕΚ είναι απλά τα πράγματα.
Θα μπορούσε χορηγία να κάνει και ο Ρέστης , αν όπως λέει είναι Αεκτζής. Είτε με την εταιρεία που έχει μαζί με τον Φειδάκη, είτε με τα Τουριστικά του γραφεία που έχει.
Αφού λοιπόν δεν βοηθούν οι ίδιοι οι πλούσιοι Αεκτζήδες την ΑΕΚ , τι μπορεί να περιμένει ο απλός κόσμος;