Αποτελέσματα Αγώνων


Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

Καλή αρχή θα ευχηθούμε στην ΑΕΚ ,αλλά είμαστε βέβαιοι, ότι και αυτό το πρωτάθλημα δεν θα ανήκει σ΄ αυτή. Εύκολο κανείς να προβλέψει ότι θα είναι ένα ακόμη πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό. Με ρευστὀ χρήμα να τρέχει , με αρκετά καλές μεταγραφές, με νέα πρόσωπα στη διοίκηση που εμπνέουν , με την super league δική τους, χωρίς εσωτερικές έριδες, χωρίς δημοσιογραφικές έριδες και ξεκούραστος λόγω Ευρώπης, οι ερυθρόλευκοι έχουν το πρώτο λόγο.
Στον Παναθηναικό θα μπορούσε να ποντάρει κανείς , αλλά Πατέρας και Βγενόπουλος θα χτυπούν την ώρα που πρέπει και θα απαξιώνουν τον Βαρδινογιάννη . Αραγε αυτός ο συνεχής δανεισμός του Παναθηναικού από την Τράπεζα Πειραιώς (συμφερόντων Βαρδινογιάννη), τι διαφορετικό έχει από τον δανεισμό του Ολυμπιακού πριν από εικ0σιδυό χρόνια από την τράπεζα Κρήτης ( συμφερόντων Κοσκωτά);που θεωρήθηκε μεγάλο έγκλημα;
Και πάμε στην ΑΕΚ. Χτυπητές οι αδυναμίες σε θέσεις ενδεκάδας, με τους Τζιμπούρ , Μπλάνκο και Σκόκο να τη χορεύουν στο ταψί ανα πάσα στιγμή, αφού έχουν το πάνω χέρι στη λήξη των συμβολαίων της. ( Η ΑΕΚ στην περίπτωση αυτή είναι σε πλήρη αδυναμία). Χωρίς ρευστό με χρέη και πάνω από όλα με έριδες. Ενα παιγνίδι με την Νταντί (που ομολογουμένως η ομάδα δεν πήγε καλά) και άρχισε ο εξάψαλμος. Βασικοί αποδέκτες της γκρίνιας , της κριτικής και της αμφισβήτησης, δύο πρόσωπα:Ο Μπάγεβιτς και ο νεαρός Μανωλάς!!( χτυπάνε το σαμάρι για να ακούει ο θείος του...). Ενα σύστημα δημοσιογράφων που έχουν προσωπική εμπάθεια στον Μπάγεβιτς και στον Στέλιο Μανωλά , άρχισαν να απαξιώνουν την ομάδα, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ενα πρωτάθλημα επαναλαμβάνουμε που στο τέλος θα έχει ερυθρόλευκες κορδέλλες.
Παρ όλα αυτά καλή επιτυχία στον καθένα για την ομάδα του