Αποτελέσματα Αγώνων


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Λένε πολλοί ιστορικοί αφήστε τον χρόνο να κρίνει την ιστορία. Δεκαέξι - δεκαεπτά χρόνια μετά η ιστορία της ΑΕΚ μπορεί σίγουρα να αναφέρει ότι ο Αλέξης Κούγιας που πέρασε από τα διοικητικά της ήταν παρεξηγημένος και πολλές φορές άδικα τον λοιδόρησαν και τον ειρωνεύτηκαν.
Έχοντας έναν σφικτό εναγκαλισμό   από τον κυρ-Μιχάλη τον Τροχανά , μάταια προσπαθούσε με δικά του μέσα να δημιουργήσει μια ομάδα. Προσπάθησε με τον Παντούρου αλλά δεν τον βοήθησε κανένας να συμπληρώσει το ποσό για να τον φέρει. Πήρε τον Κεφαλά και τον Αλέξη που στον Απόλλωνα είχαν κάνει μια σημαντική καριέρα, πλήρωνε όπως μπορούσε τους παίκτες, στήριξε τον Ντούντου και τα προβλήματα ήταν  τεράστια με τις τρικλοποδιές του Τοχανά. Την μία άλλα έλεγε ο Κούγιας και την άλλη έβγαινε ο Τροχανάς μόνιμα στην εκπομπή του Κωτσάκου στο κανάλι 29 και έλεγε άλλα  των άλλων.
Αλλά και το 2004 ο Κούγιας πήγε να κάνει τον πρόεδρο για τέσσερις 4-5  ημέρες στην ΑΕΚ. Τότε  έδωσε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΑΕΚ στον 3ο οροφο της Γ Σεπτεμβρίου εν μέσω ημερών EURO, είχε πει την αλήθεια για τον Ντέμη. " Για λίγους μήνες θα είναι ο σωτήρας της ΑΕΚ " είχε πει" αλλά στο τέλος θα είναι η καταστροφή της" . Και τον κορόιδεψαν. και οι οπαδοί οι οριτζιναλίστες πήγαν στο σπίτι του και τον απειλούσαν, όπως πήγαν και στο σπίτι του Στάθη και τον απειλούσαν  μην τυχόν και δώσει μετοχές στον Κούγια.
Τα αποτελέσματα γνωστά. Και αν στέκονται οι  καταγγελίες Κούγια για Κουρίδη , Ντέμη ενημερότητες εύκολα καταλαβαίνουμε σε τι ψεύτικο κόσμο οδήγησαν κάποιοι τους ΑΕΚτζήδες, όπως πήγαν το ίδιο να κάνουν με τους Βιντιάδηδες τους Χάρηδες και τους ελικοπτεράδες και την Πετιτ Σκατό. Και όλοι αυτοί  τα παρουσίαζαν- τα παραπάνω- ως λύση για την ΑΕΚ στα site τους και όπως πάντα λοιδορούσαν όποιον άλλον είχε διαφορετική φωνή. Τώρα όλοι αυτοί γλύφουν τον Τίγρη μέχρι εσχάτων και είναι συνδαιτημόνες του και παίρνουν δωράκια στο Θέατρο και όπου αλλού.