Αποτελέσματα Αγώνων


Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ

Αυτός ο Δέδες που έγινε διευθυντής της ΠΑΕ, ο Αλέξης  ήταν απο αυτούς που βρέθηκαν στην ΑΕΚ επί εποχής ΕΝΙΚ. Δεν κράτησε πολύ όμως εκεί γιατί...
ΑΕΚτζης, ξεκίνησε ως ρεπόρτερ του Φίλαθλου σε θέματα ΑΕΚ είχε κολλητό, τον Μήτσο και συνεργαζόταν μαζί του , όμως δεν ήταν ο τεράστιος ρεπόρτερ. Περισσότερο δημοσχεσίτης. Τον άλλαξε ο Καραγιαννίδης και τον πήγε ρεπορταζ ΕΠΟ και αυτός  έκανε τα δικά του κονέ. Δεν έφθασε όμως σαν τον Υφαντή να παραγοντίζει ( και αυτός ξεκίνησε από ρεπορτάζ ΑΕΚ(παιδί του Ανδρέα του Βούλγαρη) αν και Παναθηναικός στο ΦΩΣ . Τρέχα γύρευε και Νικολοκαρτέρα). Αν και ο Δέδες πήρε καλά λεφτά από την ΕΝΙΚ και ως γραφείο τύπου της ΕΠΟ στην υπόθεση Κιάππε τα έριχνε σην ΑΕΚ και στον Γιδόπουλο. Βρέθηκε ξανά στην ΑΕΚ. Χαλάλι του.
 Αν και το καλύτερο για την ΑΕΚ θα  ήταν να γίνει γενική διευθύντρια η Αγγελική Αρκάδη μακράν η κορυφαία.  Θα ήταν η πρώτη ισχυρή κυρία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
 Άτυπα αυτό τον τίτλο τον είχε η Λόλα η Νταιφά στον Ολυμπιακό και η Αμαλία η Κυπαρίση στο ποδόσφαιρο.  ¨Ομως οι κυρίες αυτές είχαν και έναν άλλο τίτλο των ιντριγκαδόρισων. Ενώ αντίθετα η Αγγελική ξέρει τα όρια της και είναι κόσμημα.