Αποτελέσματα Αγώνων


Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Η ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ

Το πλάνο για εταιρεία και πάλι λαικής βάσης στη νέα ΠΑΕ φαίνεται ότι θα είναι πραγματικότητα. Και πόσο μας φοβίζει.  Θεωρώ ότι φοβίζει όλους στην ΑΕΚ , αλλά δεν μπορούν να γράψουν , να πουν κάτι γιατί υπάρχει αυτολογοκρισία για  να μην συγκρουσθούν με τον μεγάλο ειδικά για τους δημοσιογράφους.
Το έχουμε δει οι εταιρείες λαικής βάσης  είναι καταδικασμένες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, απέτυχε στον Αρη , απέτυχε στην ΑΕΚ με τους σαπόρτερ(που ήταν και οικονομικά δυνατοί), απέτυχε στον ΠΑΟ αφού χρειάσθηκε ο Αλαφούζος να το πάρει προσωπικά το όλο σχέδιο... Στον Ολυμπιακό γελάνε με τα σχέδια της ΑΕΚ γιατί ξέρουν με εταιρείες λαικής βάσης και δοτούς προέδρους θα είναι η ΑΕΚ μια μπουκιά. Και ποιός θα πάρει μετοχές; Ο απλός κόσμος; Πάντως όχι οι οργανωμένοι οπαδοί. Η ορίτζιναλ πέρυσι τέτοια εποχή  είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται ποτέ ξανά να ασχοληθεί με τα διοικητικά στην ερασιτεχνική , στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ κλπ
Οι επώνυμοι πλούσιοι φίλοι της ΑΕΚ; Τους είδαμε όταν έγιναν κάποιοι εξ αυτών  σαπόρτερ και δεν βοηθούσαν την ΑΕΚ ούτε να σφραγίσει εισιτήρια. Οι καλλιτέχνες δηλαδή ποιοί ο Βούρος ,ο Τσαρούχας, ο Πολυκανδριώτης, ο Νικολόπουλος και ο Κιάμος;  Είναι στα συγκαλά τους, όσοι το σκέπτονται. Ποιοί δημοασιογράφοι; Ο Ευαγγελάτος, ο Χαρδαβέλλας, ο Τσαγγανέλης , ο Κετσετζόγλου και ο Καρβονιάρης. Παλαιοί ποδοσφαιριστές όπως ο Μαύρος, ο Νικολαίδης , ο Ατματζίδης, ο Κωστής , ο Σεραφείδης που αν τους γυρίσεις ανάποδα δεν θα βγουν από την τσέπη τους , ούτε 10 ευρώ;
Τι λέει το ρεπορτάζ: "Συγκεκριμένα ιδιοκτήτης της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ή μια ομάδα 2-3 επιχειρηματιών αλλά μια μη κερδοσκοπική εταιρία που ήδη είναι στο τελικό στάδιο η σύσταση της. Η εταιρία αυτή θα συγκεντρώσει το απαραίτητο Μετοχικό κεφάλαιο, θα αγοράσει τις μετοχές που θα κυκλοφορήσουν και θα είναι η ιδιοκτήτρια της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ. Είναι μια ιδέα που επεξεργάστηκαν επί μήνες ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι στενοί του συνεργάτες και τελικά προκρίθηκε σαν η καλύτερη λύση για την ΑΕΚ. Η μη κερδοσκοπική εταιρία που θα φτιαχτεί θα είναι ιδιοκτήτρια της ΑΕΚ και ο σκοπός της εκτός από την απόκτηση των μετοχών και την καταβολή του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου θα είναι στη συνέχεια η έξτρα χρηματοδότηση της ΠΑΕ όποτε αυτή απαιτείται για μεταγραφικές ή άλλου είδους υπερβάσεις.. Τα ιδρυτικά μέλη της εταιρίας που υπέγραψαν το καταστατικό που προχωράει για έγκριση είναι παλαιοί παίκτες της ΑΕΚ και επώνυμοι Ενωσίτες ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι κτλ."
Δηλαδή θέλουν να μας πούνε ότι την εξτρά χρηματοδότηση της ΠΑΕ θα την αναλάβει ο απλός κόσμος από τους καλλιτέχνες ο Βούρος, από τους παλαιούς ποδοσφαιριστές ο Μαύρος, από τους δημοσιογράφους ο Ευαγγελάτος ή κάποιοι άλλοι τοιούτου είδους... Τι λέτε ρε παιδιά.  Μπράβο σας για το φαεινό έργο σας. Σε μια δεκαετία, όσο χρειάσθηκε να γίνει η καταστροφή από το 2004 μέχρι το 2014 , πάλι η ΑΕΚ θα είναι στην ίδια θέση. Καθίστε να τρώμε την σκόνη του Ολυμπιακού. Εμείς με την παρουσία του Δημήτρη και Γιώργου Μελισσανίδη, ίσως και με την παρουσία 2- 3 εφοπλιστών , όχι παραπάνω περιμέναμε μια ΑΕΚ πρωταγωνίστρια, που θα γαμούσε και θα έδερνε. Πάει το όνειρο.
Μια ΑΕΚ με δοτούς προέδρους  τύπου Σουξέ, Κυριόπουλο, Κούγια, Λεωτσινίδη, Σιρχάουζ, Αντωνόπουλο, Νικολαίδη, Δημητρέλο, Αδαμίδη.
Δεν έχουμε τίποτα με τον Ασλανίδη , αλλά δεν είναι αυτός που μπορεί να διοικεί την  ομάδα . Να σηκώσει ανάστημα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Είναι ένας κύριος, γιατρός, ανθρωπιστής. δεν κάνει γι αυτό τον χώρο.