Αποτελέσματα Αγώνων


Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ

Πολύ περιβόλι, η κυρά Λατίνα με αυτά που δήλωσε. Αλλά κρατάω κάποιες επιφυλάξεις γιατί αυτός που της πήρε την συνέντευξη και έγινε  πρωτοσέλιδο  είναι ακόμη πιο περιβόλι. Ενα διάλογο κάνεις και την αναπτύσσει ως συνέντευξη . Τρια πράγματα του λες δεκαπέντε βάζει...
Εν πάση περιπτώσει τέτοιοι ποδοσφαιριστές και οικογένειες υποτελείς υπήρχαν πάντοτε στο ποδόσφαιρο. Τα ίδια έχουμε ακούσει για τον Βαρδινογιάννη , τον Κόκκαλη και λοιπούς άρχοντες του χρήματος και της λαμογιάς.
Η πραγματικότητα , όμως είναι μια. Ο Πόλντο έσωσε  τους Μανωλάδες( προσοχή καμία σχέση ο Στέλιος) το να βγάζεις τόσα χρήματα τούτη την εποχή δεν είναι λίγο πράγμα. Απο τα παρακαλετά των 150.000 € στον γιαουρτά-δικηγόρο  Αδαμίδη να βρίσκεσαι στη Ρόμα δεν είναι και λίγο πράγμα. Απο τον να τον στέλνει με τον Γκρέταρσον (μέσω Κωνσταντινούπολης) στην Ουκρανία για να τον πουλήσει, το να βρίσκεσαι στη Ρόμα δεν είναι λίγο.
Για να γελάσουμε και λίγο θυμόσαστε τις μας τσαμπουνούσε ο Αδαμίδης  για το ταξίδι στην Ουκρανία; Οτι δεν έκλεισε εκείνο τον χειμώνα , αλλά το καλοκαίρι που ερχόταν θα πήγαινε στους Ουκρανούς η ΑΕΚ θα έπαιρνε 2.000.000€ , θα είχε ποσοστό μεταπώλησης, και θα μπορούσε να επιλέξει και παίκτη από τους ουκρανούς. Τελικά πήραμε ως ΑΕΚ τα αρ... και ο Σταυράκης από μεγάλος δικηγόρος πολυεθνικής εταιρείας και εμπνευστής των φωτορεπόρτερ, φίλος του πανμέγιστου ελικοπτερά Βιντιάδη και μέτοχος στην Κύπρο παράκτιας εταιρείας, πουλάει γιαουρτοπαγωτό στη Ρόδο. Χάσαμε και την Πετιτ σκατό, τι σότο από τους διάφορους σαιτάδες έχουν φάει οι οπαδοί της ΑΕΚ. Ξυπνούσαν το πρωί και έκαναν όνειρα με την Πετιτ Σκατό, τον Χάρις και τον Ξενιάδη. και τώρα όλα αυτά τα γιουσουφάκια είναι οι  δημοσιογραφικοί  εμπνευστές και ηγέτες της νέας ΑΕΚ , οι αυλοκόλακες του Μελισσανίδη.
Αυτά έχει η Ρουφιάνα η ζωή.