Αποτελέσματα Αγώνων


Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Λίγος ο κόσμος στο Βελεστίνο  σε ένα παιγνίδι που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τυχερό το γκολ στο 1-0 με τον Ζόριτς. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Η ΑΕΚ παρά την ζέστη , την κούραση και το άγχος πότε επιστρέφουμε στα σπίτια μας, δεν ήταν κακή.
Ο Κολοβέτσιος δείχνει να κερδίζει θέση στην ενδεκάδα είναι γρήγορος και μπορεί  και ξεκινάει  το παιγνίδι από τα πίσω , όπως θέλει ο Δέλλας. Είναι παίκτης που σ΄ένα χρόνο θα παίζει εθνική. Ο Σαρρής είναι κεφαλοσφαιριστής, κάνει προωθήσεις, θα δώσει μάχη με τον Λαμπρόπουλο. Ο Γεωργέας δείχνει πεσμένος και κορεσμένος από τα τόσα χρόνια μπάλας
Ο Ζόριτς πάει πολύ πιο καλά πίσω από τον φορ  στον άξονα Ο Ντούνης είναι γρήγορος πάικτης , αλλά  πάει χαμένη η ταχύτητα του γιατί δεν έχει στήριξη από τους συμπαίκτες του. Ο Μπρέσεβιτς στο γκολ θα δώσει λύσεις , αλλά θέλει πολύ ακόμη δουλειά. Ο  Γροντής  τίποτα εντυπωσιακό. Ο Μπαρμπόζα προσφέρει θέαμα, έχει σέντρα διαβήτη, το γκολ το μισό βέβαια ήταν του Ανάκογλου. Αρκετά καλός ο Ανάκογλου έβγαζε την ομάδα μπροστά από τον άξονα , ίσως και ο πιο καλός παίκτης στο πρώτο μέρος. Ο Ρόβας δεν βγάζει μάτια , αλλά είναι χρήσιμος.
Εννοείται ότι ο Ρήγας Φεραίος περισσότερο καφενείο θύμιζε παρά ομάδα.