Αποτελέσματα Αγώνων


Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Για την περίπτωση των Μανωλά  και Σάμαρη το μεγάλο μπράβο ανήκουν πραγματικά σε έναν σπουδαίο προπονητή τον Μίτσελ. Ο οποίος εκτός από πρωταθλητισμό , δούλεψε με τους νέους παίκτες και έδωσε στον  γαύρο και στον Μαρινάκη το υλικό  για να κάνει τις αγοραπωλησίες, έτσι , όπως πρέπει να κάνει μια μεγάλη ευρωπαική ομάδα. Πάρτε το παράδειγμα της Ρεάλ  με τον Ντι Μαρία. Εδω πέρα όποιος προέδρος στην ΑΕΚ από παλιά πήγαινε να πουλήσει παίκτη τον έβγαζαν προδότη .... Θυμάστε τι είχε περάσει ο Τροχανάς όταν πούλησε στη Σεβίλλη τον Τσάρτα ή Νικολαίδης τον Παπασταθόπουλο.
Για να επανέλθουμε στον Μίτσελ ο άνθρωπος δουλεύει με τους νέους παίκτες έχοντας πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη.
Λοιπόν και για τον Δέλλα τα πράγματα είναι ζόρικα. Δεν είναι μόνο η άνοδος που έχει στο μυαλό του, αλλά και το πως θα αναδείξει πάικτες για την ΑΕΚ που η πραγματικότητα είναι μία να τους μεταπουλήσει.  Ο Μελισσανίδης επένδυσε σε νέους ελπιδόφόρους  Ελληνες παίκτες, ο Δέλλας πρέπει να τους δουλέψει. Ας πουμε αυτός ο Σβάρνας είναι ακατέργαστο  διαμάντι και μάλιστα σε μια θέση που την γνωρίζει ο Τραιανός. Θα πρέπει να δουλέψει πολύ μαζί του και γιατί όχι να μην τον κάνει νέο Μανωλά.
Αν  νομίζει ότι ο Δέλλας είναι  μονο για το πρωτάθλημα, μάλλον γελασμένος είναι  έχει καθήκον να βγάλει  και παίκτες. τα τελευταία 4 χρόνια πέρασαν πολλά εγχώρια ταλεντάκια, τα οποία χάθηκαν. Ευθύνη έχουν πρώτιστα προπονητές, και μετά το μυαλό των νεαρών..