Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ

 Φυσικά και υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να φορέσουν την φανέλα της εθνικής προσεχώς... Πρώτα και καλύτερος ο Κολοβέτσιος, μετά μπορεί ο Ανάκογλου (αν δείξει σταθερότητα), ο Μπακάκης δεν είναι άσχημη περίπτωση για να τον παρακολουθούν από την εθνική. Πιθανότατα λόγω έλλειψης γκολκίπερ ο Ανέστης όχι φυσικά για τώρα , αλλά για τα επόμενα δύο -τρία χρόνια μπορεί να δει εθνική , αν και θέλει πολύ δουλειά.
Όσο και αν φαίνεται αστείο ο Πλατέλλας με την ταχύτητα που έχει μπορεί να βρθεί εθνική. Είναι σβούρας έχει καλά στοιχεία, αλλά και αυτός πρέπει να δείξει σταθερότητα.
Εναν παίκτη που πρέπει να εκμεταλλευθεί η ΑΕΚ και να δουλέψει πολύ μαζί του είναι ο Σβάρνας. Εχει αέρα, δείχνει και μυαλό, θέλει ευκαιρίες  και να καθίσει μαζί του ο Τραιανός να δουλέψει και να του περάσει εμπειρίες. Κρίμα να πάει χαμένος. Υπάρχει μαγιά  για τις εθνικές ομάδες. Όμως όλα αυτά τα ονόματα χρειάζονται σταθερότητα και να ανεβάσουν την ΑΕΚ στη  SL οπότε και θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες στην εθνική από την FL. Γιατί μη ξεχνάμε ότι ο Μάνταλος ξεχώριζε από πέρυσι σαν την μύγα μέσα στο γάλα.