Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΑΔΕΙΑ

Από την στιγμή που κάποιος  θα καταθέσει πλήρες φάκελο  στη ΔΟΚΚ για να βγει η οικοδομική άδεια χρειάζονται  από δέκα ημέρες μέχρι 60 μέρες. Η ΑΕΚ κατέθεσε τον  φάκελο ως είχε ανακοινωθεί στις 13 Αυγούστου, άρα κοντός ψαλμός αλληλούια . Το αργότερο μέχρι τις 15 Οκτώβρη θα πρέπει να ξέρουμε... Αν  τραβήξει περισσότερο τότε κάτι άλλο συμβαίνει... Πάντως αυτό που έλεγε ο Μελισσανίδης (πέρυσι τέτοια εποχή στην παρουσίαση της νέας φανέλας) ότι σε 100 μέρες θα έχουμε μπει μέσα μάλλον ως ευφυολόγημα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Αφού πέρασαν 365 μέρες...
Πάντως κάποιοι   από την ΑΕΚ λένε ότι από τον φάκελο λείπει το παραχωρητήριο της ερασιτεχνικής (κ αι είναι αλήθεια ότι ποτέ αυτό το κρίσιμο έγγραφο δεν το είδαμε ποτέ τι αναφέρει , τι όρους έχει και αν έχει αποφασισθεί  από ΓΣ) και ότι απουσιάζει η περιβαλλοντική μελέτη ή είναι ελλιπής  ως μελέτη.
Αν πράγματι λείπουν αυτά τα έγγραφα πιθανόν - αν και δεν γνωρίζουμε- να πάρει και άλλο χρόνο η έκδοση της άδειας.
Αλλά πριν βγάλουμε συμπεράσματα να περιμένουμε την καταληκτική ημερομηνία του διμήνου, που κατά κάποια site δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας και μάλιστα  τόνιζαν στις αρχές Σεπτεμβρίου ότι μέσα σε 10 μέρες θα έβγαινε η άδεια.