Αποτελέσματα Αγώνων


Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΠΕΡΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

Η εσωστρέφεια που έχει ο κόσμος της ΑΕΚ και μεμψιμοιρεί, απέχει και παραπονιέται αγαπητέ μου Καζαμπουμπού είναι γιατί η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια είναι συνδεδεμένη με τους χείριστους ρεπόρτερ που έχει να επιδείξει. Γλύφτες, αρπακτικά χωρίς γραφή και  ανάλυση οι περισσότεροι. Οταν όλα αυτά τα χρόνια τους παρουσίαζαν σαν τους μεγάλους παράγοντες που έφερναν την αλλαγή στην ΑΕΚ τον Ντέμη, τον Θανόπουλο, τονΒιντιάδη , τον Δημητρέλο , τον Χάρις , τον Αδαμίδη και τους Σαπόρτερ, όταν κάθε μεταγραφή που έφερναν στην ΑΕΚ νόμιζε ότι το λιγότερο είναι Κρόιφ και Μπεκενπάουερ, όταν μιλούσες για πάρτι στα εισιτήρια διαρκείας και κανείς δεν ξέρει πόσα έκοψε η ομάδα, όταν εσύ Καζαμπουμπού έγραφες ότι η ομάδα θα πάρει την οικοδομική άδεια στις 10 Οκτωβρίου του 14 και η ομάδα θα έμπαινε στο νέο γήπεδο τον Ιούνιο του15, τότε είναι λογικό να υπάρχει εσωστρέφεια και μουρμούρα με τον καθένα να λέει ότι θέλει.
Γιατί την ευθύνη την έχεις εσύ Καζαμπουμπού και οι συνάδελφοί σου. Αναλογιστείτε τι έχετε γράψει τόσα και τοσα χρόνια και άστε τον κόσμο. Οταν  διαβάζει ότι μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι ο Νεστορίδης, ο Πασχάλης Τσαρούχας και ο  κάθε χαλιαμπάλιας, τότε είναι λογικό να έχει εσωστρέφεια και να μουρμουράει. Πάντα  μετά το 1994 ο βασικός μέτοχος της ΑΕΚ ήταν  o SOE, οι διάφοροι μπροστινοί , οι σαπόρτερ, η ΑΕΚ 1924 με τον Ζαραλίκο και τον Ψαριανό και τώρα η Ενωση φίλων ΑΕΚ. Ποτέ ένας επώνυμος δημοφιλής μέτοχος- πρόεδρος. Αντίθετα με τον γαύρο που πάντα είχε το μεγάλο αφεντιικό και μπροστάρη είτε λεγόταν Γουλανδρής, είτε Νταιφάς, είτε Κοσκωτάς,Κόκκαλης, Μαρινάκης.
Δηλαδή αν ο Μελισσανίδης βαρεθεί να χορηγεί ( γιατί περί χορηγού πρόκειται) τις μεταγραφές θα τις κάνει ο Νεστορίδης, ο Κωνσταντουδάκης, ο Ευαγγελάτος και ο Ασλανίδης; Μη τρελαθούμε και μη ψάχνεις για εσωστρέφεια Καζαμπουμπού, όταν η ίδια η ΠΑΕ δεν δίνει στη δημοσιότητα πόσο είναι τα εισιτήρια διαρκείας, οι αυξήσεις μτχ κεφαλαίου  στην ΠΑΕ και στην Δικέφαλο 1924, όταν δεν ξέρουμε τι γίνεται με το προπονητήριο στα Σπάτα( τι πληρώνεται , αν πληρώνεται σε ποιόν ανήκει και αν κάποια στιγμή ο χορηγός δεν είναι κανένας νέος τα  65 πλησιάζει κουρασθεί , ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο). Γιατί τα παιγνίδια της ζωής κανένας δεν τα ξέρει... Το νυν και αεί δεν υπάρχει φίλε Καζαμπουμπού στους ανθρώπους.
Περίπου τα ίδια ισχύουν και για το μπάσκετ...