Αποτελέσματα Αγώνων


Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Πάντως θα περίμενα από τον Τραιανό Δέλλα και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς πολύ καλύτερο σχεδιασμό της ομάδας. Μιλάμε για δύο τεράστιες προσωπικότητες. Ο ένας ξέρει από αμυντική λειτουργία και ο άλλος από επιθετική. Τι είναι αυτό που τους έκανε να ξεκινήσει η ομάδα τη σεζόν χωρίς επιθετικό , χωρίς φορ.
Τι ΄'εχεις σαν καθαρά ε΄πιθετικούς. Στην αρχή της σεζόν. Στην πραγματικότητα τρεις. Μπρέσεβιτς, που εντάξει το παιδί επειδή τραυματίστηκε στην ΑΕΚ, η ΠΑΕ έχει την ιερή υποχρέωση να τον αποκαταστήσει. ομως όλοι ξέρουν ότι και η ηλικία και ο τραυματισμός δεν θα τον αφήσουν να κάνει πολλά.
Τον Αραβίδη, που όμως δεν είναι ο κλασσικός επιθετικός, αλλά έχει ρέντα , κέφι και επιμονή για δουλειά και
τον Κρισάντους που  ζει σε έναν δικό του κόσμο, ότι δηλαδή είναι ο καλύτερος επιθετικός της Αφρικής κλπ
Α έχεις και άλλον έναν τον Ντακολ. Βλέπεις αυτός δεν μας κάνει, αρκεί να δικαιώσουμε τον Μιλοβάνοβιτς  για την επιλογή του χρύσανθου. Του Βραζιλιάνου τελειώνει και το συμβόλαιο δεν κάνει και πολλά πράγματα στις μεγάλες κατηγορίες, θα πάρουμε και στη θέση του την μεγάλη καψούρα του χορηγού.
Και έτσι  ήρθε ο Τζεμπούρ. Γι αυτόν που ο Μπάγεβιτς  το ανέβαζε και τον κατέβαζε ψυχοπαθή. Από την στιγμή όμως που  παίρνεις ένα τέτοιο ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ παίκτη, θα φορτωθείς και όλα του τα κουσούρια και όλους τους τραυματισμούς.
Το ερώτημα είναι γιατί δεν πήγες για έναν ακόμη επιθετικό. πες ότι σου τραυματίζεται όπως έγινε ο τζεμπουρ και αποβάλλεται σε ένα παιγνίδι ο Αραβίδης. Θα παίξεις στην επίθεση με τον Μπαρμπόζα;
Ας σοβαρευτούμε εμείς γιατί στην ΑΕΚ μάλλον δεν σκέφθηκαν σοβαρά.
ΥΓ Ευτυχώς που στην ομάδα των Νέων υπάρχουν γκολτζήδες , όπως ο Κυριαζής και ο Βλαχομήτρος
Δυστυχώς όμως δεν θα τους δούμε ποτέ να πάρουν τις  ευκαιρίες, όπως δεν τις πήρε ποτέ αυτός ο Τζάθας.