Αποτελέσματα Αγώνων


Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΡΙΣΚΟ

Ορθη η λογική δεν πουλάω παίκτες γιατί θέλω να κάνω μια ισχυρή ομάδα με έναν κορμό που θα πρωταγωνιστεί για δύο ή τρία χρόνια. Αλλά είναι ορθή και η λογική που επεικρταεί στο σύγχρονο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ότι πουλάω κάθε παίκτη όταν έχω ως πρόταση μια εξαιρετική τιμή και με αυτά τα χρήματα παίρνω ένα ή δύο η ακόμη και τρεις πακταράδες. Απλά πράγματα με τα χρήματα του Σιμόες η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει τρεις καλύτερους παίκτες από τον Σιμόες.
Βέβαια το θέμα είναι πως βλέπει κανείς το ρίσκο. Πχ η ΑΕΚ ανανεώνει το συμβόλαιο του Σιμόες μέχρι το 2019 , του κάνει και μια αύξηση, όμως στη συνέχεια μπορεί να μην έρθει καμία πρόταση για τον παίκτη, μπορεί να τραυματισθεί, μπορεί, μπορεί ή και το αντίθετο, να έρθει για τα επόμενα τρια χρόνια μια εξαιρετική πρόταση, αλλά Βειρίνια τότε στον ΠΑΟΚ και να κερδίσει η ομάδα.
Η όλη διαχείριση αν θα δοθεί ένας παίκτης ή όχι , αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του κλπ είναι θέμα τύχης και εμπειρίας τεχνικού διευθυντή Ο καιρός θα δείξει... Πάντως είναι περίεργο πως στην ΑΕΚ που είναι διάτρητη να βγαίνουν πλήροφορίες, δεν έχουν βγει οι ομάδες που έκαναν πρόταση για τον Σιμόες, τον  Γιοχανσον κλπ