Αποτελέσματα Αγώνων


Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Πριν στεγνώσει η προηγούμενη ανάρτηση ότι το θέμα γηπέδου έχει κουράσει τον κόσμο, φαίνεται ότι μια νέα ανάρτηση του έγκυρου σε θέματα γηπέδου , ερασιτεχνικής κλπ site  Aek 24 hours. gr j δίνει κάποιες απαντήσεις το τι θα δούμε στη συνέχεια στο θέμα του γηπέδου ,  που φαίνεται ότι δεν είναι αυτό που περιμένουμε  ως καλή εξέλιξη. Και αν έχει κουράσει τον κόσμο, γιατί να μην κουράσει και τον Δημήτρη Μελισσανίδη που βλέπει να φθείρεται στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και των πολιτικών σκοπιμοτήτων, και στο τέλος να πει αντίο στην ΑΕΚ , με κάποιους να ονειρεύονται την επιστροφή του Νικολαίδη (ωιμέ, αχ βαχ)
Να δούμε την ανάρτηση του  site :
Τέσσερα εμπόδια, για άλλους μικρά για άλλους μεγάλα, θα πρέπει να ξεπεράσει η ΑΕΚ για να προχωρήσει στην έκδοση της οικοδομικής άδειας.
Πράγματι, σήμερα η περιβαλλοντική μελέτη της «Αγιά Σοφιάς» έφτασε στους Αμπελόκηπους στα γραφεία του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Εκεί, ο Υπουργός Πάνος Σκουρλέτης έχει να βάλει κάτω τα πράγματα και να αποφασίσει. Θέλει το συγκεκριμένο σχέδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ ή θέλει να υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Το σίγουρο και αυτό δεν αμφισβητείται από πουθενά είναι πως η κυβέρνηση θέλει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Τέσσερα λοιπόν ερωτήματα φαίνεται να θέτει το ΥΠΑΠΕΝ:
1.Το παραχωρητήριο της ΑΕΚ του 1934 και όχι το τελευταίο που για ανεξήγητους λόγους, άνθρωποι της «Δικέφαλος 1924» έχουν καταθέσει για το γήπεδο. Δηλαδή ότι το γήπεδο πρέπει να έχει και τμήματα της Ερασιτεχνικής και όχι μόνο μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία.
2.Η εκδίκαση της αγωγής του μέλους της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που θα εκδικαστεί στις 21 Ιανουαρίου του 2016 και το οποίο ζητά την ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης των 50 που παραχώρησαν το οικόπεδο του σωματείο σε μία εταιρία που δεν μπορεί να κατασκευάσει το γήπεδο.
3.Οι υπογειοποιήσεις. Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων αναφέρει ότι θα πρέπει πρώτα να προηγηθούν έστω και κατά 3 μήνες αυτών της κατασκευής του γηπέδου, αφού η μελέτη του γηπέδου βασίζεται στην προϋπόθεση ότι οι υπογειοποιήσεις θα έχουν ήδη ολοκληρωθεί.
4.Το άρθρο 43 το οποίο έχει καταργηθεί.
Σκοπός του Υπουργείου είναι να τονίσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι θα πρέπει να αλλάξει κάποια από τα αρχικά της πλάνα. Είναι εύκολο να γίνει.
Βέβαια, απ’ όσο μαθαίνουμε η πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη τονίζει ότι «ή θα προχωρήσουμε με αυτή την Μελέτη ή με καμία». Τα πάντα λοιπόν είναι ανοιχτά και ο Μάρτιος που έρχεται σίγουρα θα κρίνει πολλά.
Το γήπεδο της κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς» είναι πλέον πολιτικό, ενώ να ξεκαθαρίσουμε πως ο φάκελος δεν άνοιξε ποτέ και η «καυτή βόμβα» πάει στα χέρια του Σκουρλέτη, του Τσιρώνη και των υπολοίπων. Αναμένονται εξελίξεις"