Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Ερχεται λέει με λίστες ο Πογετ. Θέλει να φέρει παίκτες που τους γνωρίζει καλά και θα τα συζητήσει με  Μιλοβάνοβιτς και Μπάγεβιτς. Μέχρι εδώ τίποτα το κακό. Ομως αν ο Πογετ δεν συνεχίσει του χρόνου στην ΑΕΚ , γιατί δεσμεύει την ομάδα με παίκτη που μπορεί να μην αρέσει στο νέο προπονητή;  Κι όμως αυτό είναι το ρίσκο του ποδοσφαίρου. Μπορεί να φέρει παίκτες που να βγάζουν μάτια και να μείνουν για χρόνια στην ΑΕΚ , μπορεί να φέρει και παλτά.
Το θέμα είναι τι θέλει αυτός που βάζει τα λεφτά ή μάλλον οι μέτοχοι της ΑΕΚ ο Ασλανίδης,ο Πορτοσάλτε, ο Ευαγγελάτος, η Τατιάνα, ο Γατζούλας, ο Σκρέκης κλπ. Ας σοβαρευτούμε.
Ολο το μυστικό είναι τι αποφασίζει ο Μελισσανίδης. Αν είναι να  βάλει από τωρα χρήματα και να κτίσει ομάδα, που θα συμπληρωθεί το καλοκαίρι διώχνοντας παίκτες της βασικής ενδεκάδας,  και τώρα και του χρόνου. Αλλά δεν θα το κάνει γιατί αφ ενός δεν θέλει να  πληρώσει τζερεμέδες με λύσεις συμβολαίων και από την άλλη έχοντας την φιλοσοφία ότι και την Μπαρτεσελόνα να  αγοράσει η ομάδα του δεν πρόκειται να πάρει πρωτάθλημα.