Αποτελέσματα Αγώνων


Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ

Αντε να πανηγυρίσεις , άντε να πικάρεις τον αντίπαλο, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι στην ΑΕΚ θα έρθουν και άλλα παιγνίδια μελλοντικά  μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού για πόλλά- πολλά χρόνια. Παιγνίδια που  θα φέρουν και χαρές, αλλά και απογοήτευση. Είναι λάθος να μένουμε σε αυτό το παιγνίδι , λες και δεν θα ξαναβρούμε ποτέ τον Ολυμπιακό μπροστά.
Ο Μελισσανίδης ξεκίνησε για προσωπικούς και επιχειρηματικούς λόγους μια βεντέτα με τον Μαρινάκη που λογικό είναι να αγγίζει και το ποδοσφαιρικό κομμάτι.Φοβάμαι ότι αυτή η αντιπαράθεση έχει πλέον ανοίξει μια μεγάλη μαύρη τρύπα στο ποδόσφαιρο που δεν θα κλείσει ποτέ.
Είχαμε γράψει τις προηγούμενες ημέρες ότι όλες αυτές οι εικόνες που ανέβαζε ο Δημάτος στα facebook , twitter ,όλα αυτά τα περί μη φανατισμού και να πάει το ντέρμπι  στα μουλουχτα θα ήταν υποκριτικά,αν μετά το τέλος του αγώνα γινόταν ένα μπάχαλο. Η παροιμία λέει ότι ο Αγιος φοβέρα θέλει και στην ΑΕΚ χέστηκαν με πιθανή αφαίρεση βαθμών και  όλων όσων συνεπάγονται από μια βαριά τιμωρία και ξεκίνησαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα την μειλίχια νοοτροπία περι ντέρμπι. Για να εξευμενίσουν τον Κοντονή με στυλ κουτσαβάκικο μήπως και γλυτώσουν την αφαίρεση βαθμών από  το Περιστέρι.
Στην ουσία δεν τους ενδιέφερε κάν το προιόν ποδόσφαιρο για το οποίο κόπτονται , αλλά να γλυτώσουν την περιπέτεια από το Περιστέρι. Αλλά πάντα υπάρχει η αυτοκαταστροφή. Και την βρήκε στο πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτο καταστροφικός με την ΑΕΚ , δημιούργησε μια τεράστια ομάδα το 1994, αλλά την κατέστρεψε ο ίδιος πουλώντας την στον Τροχανά.
Αυτοκαταστροφικός και στο ντέρμπι  . Με όλα όσα  έκανε ή είπε στον παρατηρητή φέρνει την ΑΕΚ να κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών με διώξεις τόσο από τον Κοντονή , όσο και από την αθλητική δικαιοσύνη και στον απλό κόσμο όλων των ομάδων έδωσε το επιχείρημα να λέει: ' Αυτή την αλλαγή θέλει ο Μελισσανίδης για το ελληνικό ποδόσφαιρο; Να δημιουργήσει την δική του παράγκα; Με απειλές, τσαμπουκάδες κλπ". Ασε για έναν επιχειρηματία που θέλει να συναναστρέφεται με πρωθυπουργούς και οικονομικά συνεδρια, το να σε αποκαλούν αμόρφωτο και γκαγκστεράκο δεν περιποιεί τιμή.
Λυπόμαστε...