Αποτελέσματα Αγώνων


Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ

Αραγε τι συμβαίνει με τους δημοσιογράφους που ασχολούνται γενικά με την ΑΕΚ. Ο Πογετ συνεχίζει και τους κάνει ρεζίλι  με την συνέντευξη που έδωσε σε ελληνικό μέσο την Μεγάλη Παρασκευή, αλλά και εδώ στην Ελλάδα συνεργάτης του Αλεξίου στην ερασιτεχνική ο κ Παπαιωάννου στο facebook ξεφτιλίζει τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ και δεν αντιδρά κανείς.
Δυστυχώς στην  ΑΕΚ αυτή η δημοσιογραφική σιωπή που υπάρχει ως προς το πρόσωπο του Μελισσανίδη και κάποιων συνεργατών του, όπως ο Αλεξίου στην ερασιτεχνική δεν αγγίζονται.
Ακόμη και επι Ψωμιάδη υπήρχε μια αληθοφάνεια στο ρεπορτάζ. Επι Νικολαίδη που το ντεμοτεχνείο των Σαμπράκου , Κοσμά και Φουρνάρου ποδηγετούσε το ρεπορτάζ, υπήρχαν πάντα φωνές που λειτουργούσαν όχι αντιπολιτευτικά, αλλά αναδείκνυαν προβλήματα της εποχής που το 2008 ξέσπασαν ως χιονοστιβάδα στη ζωή της ΑΕΚ που τηνοδήγησαν στην καταστροφή του 2013.
Τώρα δεν υπάρχει φωνή ακόμη και ο Καραπαπάρας το αναδεικνύει. Ο Δημάτος με τηλεφωνικά και διαδικτυακά non paper καθοδηγεί τους ρεπόρτερ μια και ελάχιστοι ρεπόρτερ μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού μιλάνε με τον Μελισσανίδη. Το σχέδιο ποδηγέτησης του ρεπορτάζ έχει έναν ολόκληρο σχεδιασμό,που αφήνει όλους με ανοιχτό το στόμα.