Αποτελέσματα Αγώνων


Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Οι συνεντεύξεις του κάνει ο Ντούσκο και ο Ραν τα Πλαν με τους νέους προπονητές τι ακριβώς  συμπεριλαμβάνουν;   Γιατί νομίζω ότι  στα οικονομικά δεν θα υπερβούν τα 800.000  για το προπονητικό τιμ, οι προτάσεις παικτών θα γίνονται από Μιλοβάνοβιτς και Μπάγεβιτς και θα επιλέγει ο προπονητής από τον κατάλογο. Ομως έτσι προπονητές σαν τον Χέμεθ, Σαμπαόλι, Πιελ , Μοντανιέ δεν έρχονται στη ομάδα. Αρα πάμε για κάτι αλλο.
Θα το επαναλάβω , ο Μελισσανίδης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις επιλογές του καλοκαιριου του Ραν τα Πλαν. Από τις τόσες μεταγραφές μόνο ο Μπουονανότε δεν βγήκαν. Σχεδόν 95% επιτυχία. Και είναι λογικά να υπερηφανεύεται και ο Μίλο και ο Ντούσκο.
Αντίθετα θεωρεί ότι αυτές του Πογετ δεν έδωσαν κάτι παραπάνω στην ομάδα, Ο Ζουκουλίνι τραυματίσθηκε, αλλά στην ΑΕΚ θέλουν τον παίκτη για τη νέα χρονιά, γιατί σου λένε  δεν είναι τυχαίο ότι τον έχει επιλέξει η Μάντσεστερ Σίτυ, όσο για τον Πέκχαρτ θεωρούν ότι το  από την στιγμή που θα ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα, θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη για τη νέα χρονιά.