Αποτελέσματα Αγώνων


Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΤΟΝ ΜΑΙΚ ΤΟΝ ΦΑΣΟΛΑΚΗ

Η επόμενη μέρα από το φιάσκο Μοντανιέ είναι πολύ κρίσιμη για την ΑΕΚ. Και επειδή υπάρχει πανικός για το πως εξελίχθηκε αυτό το φιάσκο , πάντα υπάρχει ο φόβος να θελήσουν στην ΑΕΚ να κλείσουν όπως - όπως το θέμα χωρίς να έχουν βρει το ιδανικό.
Είναι σίγουρο ότι στην ΑΕΚ δεν υπάρχει θέμα Μπάγεβιτς (δεν θα υπήρχε ακόμη και αν ήταν σούπερ φιάσκο ), ούτε  με τον Μιλοβάνοβιτς.
Σίγουρο είναι ότι η επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ θα βρει  την ηγεσία της να προχωράει σε μεταγραφές, τουλάχιστον σε βασικές θέσεις ερήμην του  νέου προπονητή..
Σίγουρο επίσης είναι ότι μέσα στο πανικό εύρεσης προπονητή της ΑΕΚ δεν ξέρουν τι σχολή προπονητικής να ακολουθήσουν. Την λατιν( ισπανούς, Πορτογάλους, Νοτιο αμερικάνους), αγγλοσαξωνικής( την νοοτροπία αυτή είχε ο Πογετ), την καθαρή σαξωνική ( γερμανική , Αυστριακή, Τσέχικη, ολλανδική) , Βορειοευρωπαική -σκανδιναυική, την ρωσική, την Βαλκανική ( λουτσέσκου , κροάτες, σέρβους);
Στην ΑΕΚ δεν ξέρουν τι θέλουν, η νέα εποχή της ΑΕΚ ξεκίνησε με Ελληνική σχολή , πήγε σε ένα μείγμα αγγλοισπανικής και έκλεισε πάλι με Ελληνική.
Εγω λέω ας προτιμήσουν την ελληνική σχολή και να πάρουν τον Μάικ τον Φασολάκη που θα έχει και κόντρα με τον Αρακά.....