Αποτελέσματα Αγώνων


Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΠΕΡΙ ΜΑΝΩΛΑ

Δεν ξέρω τι έπιασε τώρα τον - ογλού του 365 και φωνάζει για τον Μανωλά και  την ομιλία του με κάποιον απίθανο Βρέτζο , όταν πριν ένα μήνα είχε δημοσιοποιηθεί ομιλία του προπονητή της Κ20 με τον μαρινάκη , που μιλούσαν  για κάτι στην Ουκρανία κλπ κλπ Τότε ήταν άλλος καιρός , τώρα είναι άλλος;
Ο άλλος ο -ογλού του ενωση δεν έγραψε τίποτα γιατί είναι  κολλητός  με τον υπερκουρασμένο προπονητή του κυπέλλου. Οπότε καταλαβαίνει κανείς την αντικειμενική δημοσιογραφία.
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Η ΠΑΕ δεν ασχολείται με το θέμα Μανωλά για δύο λόγους. Πρώτο γιατί ο Μπάγεβιτς στηρίζει τον προπονητή, δεύτερον γιατί στην ΑΕΚ δεν θέλουν νέους διχασμούς και θέματα που αποπροσανατολίζουν την ομάδα. . Θεωρούν το θέμα  προσωπικό του Μανωλά και δεν θέλουν να επέμβουν σε μια ιστορία που έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και το κουμάντο τότε το έκαναν άλλοι. Και τρίτον γιατί ο Μανωλάς είναι η σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ.
Παρ όλα αυτά δεν παύει στην συνείδηση του κόσμου ο  Μανωλάς να είναι υπόλογος και ψεύτης όταν υποστήριζε ότι δεν είχε καμία σχέση  με την μεταγραφή του ανιψιού του. Αυτό βγαίνει από τα soccial media που γράφουν οι οπαδοί. Ξεχνούν  βέβαια ότι μαζί του η ομάδα πήρε τίτλους και πρόσφατα το κύπελλο. Το τι χρήματα πήρε   αυτός και η οικογένεια του είναι δικό του θέμα και μπράβο του ( το άξιζε ο Κωστάκης γιατί αποδείχθηκε λίρα εκατό και καλύτερος παίκτης από τον θείο του) . Το αν έκρυψε χρήματα αυτός η οικογένεια του παίκτη από την εφορία, πρώτον δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει έτσι και δεύτερον είναι θέμα που πρέπει να ψάξει το δημόσιο και όχι οι κομπιουτεράδες της πολυθρόνας και των tablet  της Θάλλασας.
Την προσωπική μας άποψη για τον Μανωλά την κρατάμε για τον εαυτό μας.