Αποτελέσματα Αγώνων


Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ

Ξέρω ότι είναι  άδικο και κοντόφθαλμο να κάνω κρίσεις για κάποιους παίκτες που φοράνε την φανέλα της ΑΕΚ. Παρ όλα αυτά ως άνθρωπος δεν μου απαγορεύει κανείς ν α έχω κρίση για κάποια πράγματα.
Ευχή μου  είτε Αλμέιδα  λέγεται , είτε  Χριστοδουλόπουλος , είτε Λέτσκοτ να κάνουν παπάδες και να πάνε μπροστά.
Λοιπόν για την περίπτωση Χριστοδουλόπουλου. Είναι ένας παίκτης αδιάφορος για μένα. Ποτέ δεν μου άρεσε. Στα 18 του χρόνια ήταν άτεχνος , αλλά ταχύς. Σίγουρα έχει ωριμάσει, αλλά δεν είναι παίκτης που θα πάω  στο γήπεδο για να χειροκροτήσω. Αυτό το αφήνω στο Δημάτο και σε όλα τα γιουσοιυφάκια που αποθεώνουν τον παγκίτη της Βερόνα.
Για τον Λέτσκοτ έχουμε όλοι κάποιους γνωστούς στην Αγγλία. Με το συνταξιοδοτικό του ασχολείται ο παίκτης για πολλούς  αρκετά άτεχνος. δεν είναι τυχαίο ότι ο Μπέντο έβγαλε σπυριά, όταν τον πρότειναν στον γαύρο . Στην ΑΕΚ τον θέλουν αφού δεν πιστεύουν στο ελληνικό δίδυμο Κολοβέτσιου - Λαμπρόπουλου και πιθανόν να έχουν δίκιο , αλλά είναι και δικαίωμα του κάθε προπονητή να θέλει  το καλύτερο , όπως αυτός το νομίζει.
Με τον Αλμέιδα θα έχουμε να γελάσουμε τον χειμώνα θυμηθείτε το , όσο για τον Πατίτο εκτός από κάποιο γκολ δεν έχει δείξει ότι είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά , αλλά είναι και νωρίς. Αλλωστε ο κετσπάγια εμπιστεύεται τον Πλατέλα από τον Πάτο.... Ολα αυτά θα δείξουν το επόμενο διάστημα.