Αποτελέσματα Αγώνων


Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Λογικό είναι.... Η θα φτιάξει το κανάλι ή θα ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό. Και φέτος η πρώτη προτεραιότητα για τον Μαρινάκη είναι το κανάλι. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που θα δαπανήσει για  αυτό , αλλά θέλει να έχει λόγο πλέον ως καναλάρχη. Ετσι για ένα χρόνο μπορεί να παέι πίσω η υπόθεση του γαύρου.
Ενας άλλος λόγος της πτώσης του Ολυμπιακού είναι ο αποκλεισμός από τους ομίλους του τσάμπιον Λιγκ , ένας ακόμη λόγος η φθορά και πίεση που δέχεται η ποδοσφαιρική παράγκα της ΕΠΟ που βρήκε και εξέθρεψε ο Μαρινάκης και φυσικά  όλα τα επακόλουθα.
Η ΑΕΚ είναι τυχερή γιατί βρίσκει τον Ολυμπιακό ξεδοντιασμένο για όλους αυτούς τους λόγους που προαναφέραμε. Τον καθαρίζει την Κυριακή και τον απομακρύνει για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο από τίτλο  γιατί κανείς δεν αποκλείει να φάει και άλλη σφαλιάρα από άλλη ομάδα. Συγχρόνως ξεκινάνε εσωτερικάπροβλήματα, αλλαγή προπονητή ο τρίτος μέσα σε τρεις μήνες, δηλαδή ένας  ανά μήνα!
Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά αυτή που λέει ότι  στον Ολυμπιακό  δεν θα ανεχθούν τρίτη  συνεχόμενη ήττα. Θα προσπαθήσουν να ξεσπάσουν στην ΑΕΚ , ώστε αυτή να μπει σε ένα κυκεώνα προβλημάτων.
Γιατί κακά τα ψέματα αν βρεθείς  στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ οι περισσότεροι ρεπόρτερ της ΑΕΚ βρίζουν και γελοιοποιούν τον Κετσπάγια.
Βλέπετε έπεσαν  τα τελευταία χρόνια σε τρεις προπονητές Δέλλας, Πογετ, Κετσπάγια που δεν φημίζονται για τις δημοσιογραφικές τους σχέσεις. Αντίθετα  όσο σας φαίνεται παράξενο με τους Μπάγεβιτς και Μανωλά που ενώ φαίνονται απρόσιτοι  στην πραγματικότητα με δημοσιογράφους που συμπαθούν ή τους γλύφουν έχουν συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες. Και δεν το λέμε εμείς το λένε οι ίδιοι οι ρεπόρτερ, που τους λείπει αυτή η τλεφωνική στοργή.