Αποτελέσματα Αγώνων


Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΠΕΡΙ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ

Πρώτος υπεύθυνος για το σημερινό αποτέλεσμα, ο Κετσπάγια. Δεν διάβασε το παιγνίδι, δεν έδωσε ψυχολογία στους παίκτες,οι αλλαγές που έκανε δεν είχαν έμπνευση, δεν υπάρχει κυκλοφορία της μπάλας (αυτή που υπήρχε επί Πογετ), δεν υπάρχει μεσοεπιθετική γραμμή.
Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να τελειώσει τον Ολυμπιακό σήμερα. Με μια τρίτη συνεχόμενη αποτυχία των γαύρων οι κλυδωνισμοί στον πειραιά θα ήταν τσουνάμι. Και ας  αφήσουν οι Ογλου τις χούντες και φούντες και να είναι και ευχαριστημένοι που η ομάδα δεν έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Πατίτο θα έπρεπε να δει κόκκινη κάρτα.
Στη σημερινή ΑΕΚ για ένα ακόμη παιγνίδι δεν υπήρχε Γκάλο(σκιά του περσινού εαυτού του), Ντίντακ  άλλη απογοήτευση. Ο Τσιγγρίνσκι  ο μόνος που στάθηκε στο ύψος των  περιστάσεων. Ο Λέσκοτ τίποτα το σπουδαίο, Τα ίδια λάθη που έκανε θα μπορούσε να  τα κάνει και ο Κολοβέτσιος.
Πάμε στο Λαμπρόπουλο. Το παλικάρι δεν είναι αμυντικός μέσος , είναι ένας μέτριος στόπερ. Δυστυχώς γι αυτόν τον καίει ο προπονητής του που θέλει να τον καθιερώσει
 αμυντικό μέσο. Το παλικάρι δεν φταίει , απλά χθές θύμισε ένα παίκτη στην ΑΕΚ ονόματι Πιτος(έλληνας) που έπαιξε ένα παιγνίδι με την ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο παιγνίδι κυπέλλου που ήταν και η αποχώρηση του αείμνηστου Παθιακάκη. Ο Γιόχνασον  σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Ο Μάνταλος έβγαλε πάθος, λεβεντιά  κάτι είναι και αυτό. Ο χριστοδουλόπουλος ο γνωστός Λάζαρος ο κύριος τίποτα. Στα 25 παιγνίδια που θα παίξει , θα είναι καλός στα 5... Ο Πατίτο μάπα το καρπούζι. Και πέρυσι ο Μπουονανότε ξεκίνησε εκπληκτικά ,  και μετά τι... Το ίδιο και ο Πατίτο ξεκίνησε εκπληκτικά με την Ξάνθη και μετά τι... Οι αλλαγές του Κετσπάγια  ένα τίποτα. Δεν βοήθησαν σε τίποτα Αν περιμένει από τον Πιατέλα και τον Πέκχαρτ να κάνουν την ανατροπή είναι σε άλλο κόσμο ο Τιμούρης
Υπάρχει ένα ερώτημα για τον  Τιμούρη γιατί ξωπέταξε από την ομάδα τρεις παίκτες που πέρυσι σε κάθε γραμμή διακρίθηκαν. Κολοβέτσιο, Σιμόες, Αραβίδη. Δείχνει  κάποιο κομπλεξισμό;  Για τον πρώτο δεν με πείθει ο Λέσκοτ ότι μπορεί να δώσει το κάτι άλλο,  για τον δεύτερο δεν με πείθει   ο Λαμπρόπουλος, με πείθει όμως αυτό που είπε ότι ο Σιμόες έχει πρόβλημα στο πόδι και εκεί πάω πάσο, για τον Αραβίδη τί; Δεν εξηγεί για την περίπτωσή του γιατί κάθεται στον πάγκο.
Ξέρω ότι δεν  γουστάρει τον Κετσπάγια η πλειοψηφία των ρεπόρτερ  της ΑΕΚ, φυσικά και δεν θα πρέπει να πάρει όλο το ανάθεμα. Ομως ας προσέξει και αυτός και οι παίκτες η ΑΕΚ μπορεί να τα χάσει όλα με τα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιγνίδια με Λάρισα και ΠΑΟΚ, αλλά και μπορεί να ξανακερδίσει και να ξανακερδίσουν τα πάντα.