Αποτελέσματα Αγώνων


Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ

Eίπαμε που και που όταν θα έχω χρόνο εδώ  στην ξενιτιά θα τα λέμε αφου την ΑΕΚ μπορώ να την παρακολουθήσω  μέσα από πειρατικά site τύπου batman κλπ και ότι  διαβάζει κανείς από τα διάφορα portal.
Τα πράγματα είναι απλά . Οσο η φιλοσοφία  του μελισσανίδη είναι παίρνουμε παίκτες με 100.000  τύπου Αιζάρεβιτς γιατί έτσι μπορούμε να φτιάξουμε ομάδα και  να χτυπήσουμε πρωτάθλημα, τόσο η ΑΕΚ θα αγκομαχάει και δεν θα ξεπερνά τα 5000 εισιτήρια. Θα ήθελα να δώ  ρεπορτάζ που να κάνουν αναλύσεις εισιτηρίων της ΑΕΚ. Πόσες φορές έπαιξε στο ΟΑΚΑ με πάνω από 7000 κόσμο.
Αρα θα πρέπει όλοι να πορευθούμε με την λιτή πολιτική του Δημήτρη Μελισσανίδη κα να τον αγαπάμε και να τον σεβόμαστε ως εγγυητή , ότι τουλάχιστον όποια χρέη δημιουργούνται θα τα καλύπτει. Εδώ γελάμε , αλλά τι να κάνουμε. Να μην στεναχωρήσουμε τον πολυχρονεμένο.
Στο παιγνίδι με τον ΠΑΣ η ΑΕΚ  είχε πάθος, μπόρεσε  να εξισορροπήσει την τραγική ενέργεια του Αραβίδη έναν μέτριο παίκτη που τον έκαναν παικταρά οι ΟΓΛΟΥ και οι ΑΛΗΔΕΣ και ο Μελισσανίδης  βεβαίως- βεβαίως που ως Πόντιο και γλύφτη τον έκανε μέχρι και αρχηγό της ομάδας. Ποιός δεν θυμάται  το γλύψιμο στη γιορτή των παλαιμάχων που έφερε ποντική ορχήστρα ο Αραβίδης για να γλύψει τον πρόεδρο και να του τραγουδήσουν τα κάλαντα  εις ποντιακή διάλεκτον
πράγματι ο Αραβίδης ήταν ένας μέτριος παίκτης για ομάδες μικρομεσαίες τύπου Πανιωνίου , Αρη κλπ. Στην ΑΕΚ ουσιαστικά διακρίθηκε  γιατί ήταν μέτριος παίκτης στη Β εθνική. Ομως αυτός ο μέτριος παίκτης υπερέχει στο πάθος κάτι που λέιπει από πολλούς παίκτες γεγονός που τον κάνει απαραίτητο σε μια ομάδα και αγαπητό. Ο ίδιος νόμιζε ότι έγινε βεντέτα και την πάτησε , νόμιζε ότι η ΑΕΚ τον είχε ανάγκη. Μπορεί να είναι και έτσι , όμως όλα τελειώνουν για όλους. Παίκτες όπως οι  Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος ( τραγικοι χθες, όπως και ο Αραβίδης), Ανέστης , Μπακάκης, Πλατέλας, μπορεί να ήταν μια φουρνιά που να βοήθησε την ΑΕΚ στην Β εινική και πέρυσι , όμως δεν έχουν πρόοδο. Επιασαν  ταβάνι.  Οτι προσέφεραν , προσέφεραν.  Για την στασιμότητα τους μπορεί να ευθύνεται η ΑΕΚ , μπορεί οι ίδιοι . Στην ΑΕΚ κάνουν πάντα ένα λάθος όταν δουν κάποιον να ξεχωρίζει από τον πανιώνιο, αμέσως τρίβονται στην γκλίτσα του . Δεν είναι  τίποτα το ξεχωριστό ούτε ο Ανσαριφάρντ , ούτε ο Σιώπης , , όπως δεν ήταν ο  Μπουμάλ, ο Ντούνης, ο Κολοβός ο Κοντοές, ο Χατζηισαιας  και οι δικοί μας που φοράνε  τώρα την φανέλα της ΑΕΚ. Οι τελευταίος καλός παίκτης από τον Πανιώνιο νομίζω ότι είναι μόνο ο Τζαβέλλας. Εν πάσει περιπτώσει εδώ δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς γιατί έγιναν αυτές οι μεταγραφές; ρισκάρεις και ότι σου βγει.
Αντίθετα εκεί που μπορείς να κατηγορήσεις είναι για μεταγραφές τύπου Λέσκοτ, Αλμέιδα (ας βρουν τρόπο να του λύσουν το συμβολαιό του, ουδεμία προσφορά), Ντίντακ, πιθανόν και Τσιγγρίνσκι αν αρχίσουν οι τραυματισμοί να έρχονται.
Στο βωμό της λιτότητας δεν μπορεί να παίρνεις ονόματα που βρίσκονται στην προσυνταξιοδοτική ηλικία. Δαπανάς τσάμπα χρήματα και πληρώνεις αποζημιώσεις χωρίς αιτία.
Βλέποντας  τους αγώνες και με την Λαμία , αλλά και  με τον ΠΑΣ θεωρώ ότι ο Μοράιις είναι λίγος για την ΑΕΚ. Σίγουρα για του χρόνου δεν μπορείς να πας με αυτό τον προπονητή.  Μπορεί να ξεκινάει καλα κα΄ποια παιγνίδια, αλλά κατά την διάρκεια δεν τα διαβάζει.  Χθες έκανε τρεις αλλαγές λάθος, Κάποια στιγμή έφθασε η ΑΕΚ να μην έχει παίκτη να κρατήσει την μπάλα
Τώρα για την διαιτήσία. Φέτος η ΑΕΚ δεν έχει αδικηθεί καθόλου,. Λάθη έχουν γίνει. Και περισσότερο από τους βοηθούς . Λάθη ανθρώπινα, όπως στη τούμπα, όπως του χθεσινού γκολ οφσαιτ. Εδω λίγο χέστηκε και ο βοηθός, σού λέει να ακυρώσω και β γκολ μέσα σε δευτερόλεπτά;
Ο Τίκας έκανε σούπερ διαιτησία, διεθνή διαιτησία και πρέπει να τον προσέξουμε. Και η μαγκιά του φάνηκε στο πέναλτι που έγινε πάνω στο Γκάλο και ήρθε το γκολ. Εφήρμοσε το γράμμα των κανονισμών.
Το δια ταύτα η ΑΕΚ έχασε ένα ακόμη πρωτάθλημα από το μήνα Νοέμβριο- Δεκέμβριο και υπεύθυνος είναι γι αυτό ο Μελισσανίδης  με τις αποφάσεις του. Όλοι τον έχουν καταλάβει και του εισηγούνται φθηνιάρικες λύσεις φοβούμενοι ότι, ότι θα τους λοιδορήσει. αν τον ξοδέψουν. Από τον Μπάγιεβιτς μέχρι και τον τελευταίο μάνατζερ , όλοι ακούνε: " εχεις να μου προτείνεις κάτι καλό και φθηνό" .
Κανείς δεν μπορεί να πάρει κάποια πρωτοβουλία αν δεν ενημερωθεί το μεγάλο αφεντικό, ακόμη και για τα πόσα tonner θα αγορασθούν για το φωτοτυπικό.
Οι σχέσεις Μπάγεβιτς  - Μελισσανίδη δεν είναι παγωμένες .  Εχουν μείνει  στάσιμες μόνο  στην υπόθεση Κετσπάγια. και όχι γιατί έφυγε ο γεωργιανός, αλλά γιατί ο Κετσπάγια κλαίγεται στον Ντούσκο για την αποζημιωσή του. Ο Μπάγεβιτς σε τέτοια θέματα είναι ευαίσθητος, του ζητάει υπομονή και του λέει να βάλει νερό στο κρασί του. Το μεταφέρει στο Μελισσανίδη , ο Τίγρης τον γράφει , τώρα να δώσει χρήματα... όποτε και όταν.. Αλλωστε ακόμη πληρώνει τον Πογετ. Αυτό  το πινγκ- πόνγκ κουράζει τον Μπάγεβιτς που δεν θέλει να έχει σχέση με οικονομικά κλπ πάντα τα σιχαινόταν.  Ετσι γίνεται κακός στον Κετσπάγια , ενοχλητικός στον Τίγρη και οι ταλαίπωροι ρεπόρτερ νομίζουν ότι  ο Μπάγεβιτς έχει απομακρυνθεί. Αλλωστε ο Μπάγεβιτς τι συνεργασία να έχει με τον Μοράις εις ποιά γλώσσα, όπως δεν είχε και με τον Πογετ. Η γλώσσα τον κάνει απόμακρο. Ετσι πέρυσι άφηνε τον Μιλοβάνοβιτς να κάνει παιγνίδι και φέτος τον Μαιστόροβιτς.
Οσο για το θέμα του γηπέδου μη βιαστείτε ότι απόφαση πάρει το ΚΕΣΑ, έχουμε ακόμη πολλά επεισόδια.  Το βασικό δεν υπάρχει σεντς για να ανεγερθει το γήπεδο. Τα  15.000.000 του Μελισσανίδη,  μαζί με τον Παππά( αν συνεχίζει να υφίσταται το πλάνο), οι χορηγίες του Κανελλόπουλου για τα τσιμέντα!!! και τα  20.000.0000 της περιφέρειας όποτε θα βγαίνουν  τα χρήματα από τα δημόσια ταμεία. Φθάνουν, δεν φθάνουν.
Αυτα προς το παρόν για την ΑΕΚ. Καλά Χριστούγεννα και όποτε έχω άλλο χρόνο θα τα ξαναπούμε.