Αποτελέσματα Αγώνων


Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΕΚ

Καλή χρονιά. Είδα το παιγνίδι της ΑΕΚ από ένα Ισπανόφωνο κανάλι το GOLTV με σπορτ κάστερ Ισπανό εκφωνητή και δύο κεντρικούς παρουσιαστές στο στούντιο.
Μια ΑΕΚ σκέτη απογοήτευση. Δεν υπήρξε κάποιος να πει στον Μοράις ότι είχε να αντιμετωπίσει έναν γερόλυκο του πάγκου τον Ματζουράκη λάτρη του αμυντικού και κλειστού παιγνιδιού. Είχε μάλιστα ο Πορτογάλος που δεν έχει μυρωδιά από κοουτσάρισμα την φαεινή ιδέα να βάλει τον άμπαλο τον Πέκχαρτ μέσα στην καρδιά της άμυνας του παναιτωλικού. Αποτέλεσμα ο Τσέχος ξεφτυλίστηκε και δεν είχε κουράγιο σε μια φάση να σηκωθεί.
Εδώ που πρέπει να διερωτηθεί κάποιος για την ΑΕΚ είναι ποιός κάνει τις μεταγραφές στην ΑΕΚ. Η ομάδα έχει γεμίσει στην μεσαία γραμμή άκουσον - άκουσον Σιμόες, Γιόχανσον , Αιντάρεβιτς, Μάνταλος Μπακασέτας, Βάργκας, Πατίτο, Χριστοδουλόπουλο και Γαλανόπουλο. Αφήνω τον Τσέλιο που είναι ένας Γροντής στην πραγματικότητα. Θέλουν λέει να πάρουν και έναν αμυντικό μέσο τον Μπράβο. Ρε καραγκιόζηδες της ΑΕΚ με τις μίζες και ο Γαλανόπουλος που θέλατε να βγάλετε, θα ξύνει τα αρχίδια του. τα γιουσουφάκια θα βρου να διακιολογήσουν και ο κακομοίρης ο θερμαστής θα ψάχνει θέση να χωρέσει τον Μάνταλο , τον Μπακασέτα και όλους αυτούς που μπορεί να είναι δημιουργοί , μπορεί αμά βρουν τρόπο να πετύχουν γκολ, αλλά όχι σε γομάρια τύπου Παναιτωλικού.
Και ποιοι είναι επιθετικοί ο άμπαλος Πέκχαρτ, ο αστείος Αλμέιδα και ο χαμένος Αραβίδης. Και θέλουν να κερδίσουν.
Στο ίδιο  έργο θεατές. Συγχαρητήρια στον Κολοβέτσιο και στον Λαμπρόπουλο μεγάλη πρόοδο έχουν κάνει. Αυτός ο Κλέσιο σε δύο φάσεις εναλάξ στον καθένα τους έκανε γιογιό. Και θέλουν να παίζουν στην ΑΕΚ και βασικοί. Αει στο διάτανο.
Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τον τερματοφύλακα που έχουν τον Κυριακίδη και είχαμε το θράσος να θέλουμε στην Εθνική τον Ανέστη ή τον Μπάρκα. σαν δεν ντρεπόμαστε.
Ενα μόνο τονίζω οι Ισπανοί έλεγαν ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς σχέδιο.Με την ΑΕΚ να μην έχει συγκέντρωση στις ευκαιρίες που έκανε και πήγαιναν αλαλούμ και όπως- όπως. Με τον προπονητή της ΑΕΚ να έχει υποκύψει στον αντίπαλο προπονητή χωρίς να έχει ιδέες να διορθώσει την ομάδα του σε  μια άμυνα μπετόν.
Α ο Αιντάρεβιτς δεν μπορεί να κριθεί σε ένα παιγνίδι, αλλά δεν κάνει την διαφορά. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.