Αποτελέσματα Αγώνων


Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

Αρκετά χιλιόμετρα μακρυά από το κομπιούτερ και από ένα εκπληκτικό site μπόρεσα και είδα την ομάδα μου, μια χαρά. Και ήταν μια χαρά να μην  την ματιάσω. Εχοντας μάλιστα έναν αντίπαλο αρκετά καλό ιδιαιτερα στο β μέρος.
Τα δυό βαριά ονόματα επέστρεψαν στην ενδεκαδα και με γκολ. Η αναφορά για Τσιγγρίνσκι και Αλμείδα. Αν δεν έχουμε τίποτα ματιάσματα θα βοηθήσουν για το επόμενο τετραμηνο.
Ο Ανέστης δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξε ο Μπάρκας δείχνει να είναι αρκετά καλός και ανα πάσα στιγμή έτοιμος.
Για μένα ευχάριστη έκπληξη για φέτος είναι ο Πέκχαρτ. Σκοράρει έχει καλά στατιστικά  στοιχεία και  δικαιολογημένα τον έφερε ο Πογέτ. Δυστυχώ όλοι βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα και καίμε κάποιους παίκτες. Ο Πέκχαρτ θυμίζει την ιστορία του Σλίσκοβιτς το 92. Είναι παίκτης συγκεκριμένου σωματότυπου  και ανάλογα με τον αντίπαλο και τα παέι πολύ καλά.
Ο Γιόχνασον   πολύ καλός αν βρισκόταν η Γάνδη στο ΟΑΚΑ  θα τον τσέκαρε  για τα υπερ του.
Ολοι οι υπόλοιποι την γνωστή τους απόδοση.
Σημασία έχει ότι με  Χιμένεθ η ομάδα είναι αήτητη και έχει μια καλή αμυντική λειτουργία, που αν δεν είχε δεχθεί τα δύο γκολ με τον Ηρακλή θα μιλάγαμε για θαύμα.
Τώρα μπροστά το παιγνίδι με Πλατανιά το πιο δύσκολο και ακολουθεί αυτό με τον Πανιώνιο, τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο. Ενα καρέ πολύ δύσκολων αγώνων.