Αποτελέσματα Αγώνων


Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ

Δυστυχώς για την ΑΕΚ , είτε είναι ποδοσφαιρική , είτε μπασκετική δεν κρατάνε το στόμα τους κλειστό για τα θέματα γηπέδου. Ενα τόσο δύσκολο διαχειρίσιμο προιοόν  που θα έπρεπε τα στοματα να είναι κλειστά, βγαίνουν οι κάθε λογης και διαρρέουν τις κινήσεις που θα έπρεπε να είναι κρυφές.
 Στην ΠΑΕ ας αφήσουν τους διάφορους φλαμπουράρηδες και πάντζες να μιλάνε. Δεν υπάρχει λόγος άνθρωπο της ΠΑΕ να ομιλούν για τις επόμενες κινήσεις για το γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει αιφνιδιασμός.
Το ίδιο για το μπάσκετ. Αφού τίποτα δεν είναι σίγουρο γιατί διαρρέουν τις όποιες πληροφορίες. Ετσι μπαίνουν εμπόδια οι κάθε λογής τρίτοι στο θέμα του γηπέδου.
Για να παραμείνω στο μπάσκετ πάντως ακόμη και το γήπεδο τενις δεν είναι εύκολη δουλειά  Και μιλάμε για το τεχνικό κομμάτι που τουλάχιστον θα χρειαστεί  το λιγότερο ένα πόσο΄των 3.000.000€ για να κλείσει ο ουρανός. Μπορεί και περισσότερα αν τοποθετηθεί  ουρανός που ανοίγει και κλείνει , όπως έχουν γίνει γήπεδα στην Πολωνία και Γερμανία.
Ποσό απαγορευτικό και να είναι μόνο αυτό;
Χρειάζεται οικονομική μελέτη
Χρειάζεται τεχνική μελέτη
Χρειάζεται περιβαλλοντική μελέτη
και χρειάζονται και χρήματα για έργα περιξ του γηπέδου και φυσικά το ενοίκιο για τα 99 χρόνια αγοράς - νοικιάσματος όπως θέλεις το λες του χώρου.
Δεν ξέςρω κατά πόσο όλα αυτά είναι εύκολα για την ΑΕΚ των 2500 θεατών στο μπάσκετ.
Γι αυτό προσοχή τι λέγεται και τι γράφεται.