Αποτελέσματα Αγώνων


Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΣΕΝΑΡΙΑ ΡΟΣΤΕΡ

Διαβάζω όλες αυτές τις ημέρες ρεπορτάζ της ΑΕΚ που είναι σίγουρος δεν έχει βγει από επίσημα χείλια , αλλά  με την λογική του ρεπόρτερ που πρέπει να γράψει κάτι για να γεμίσει τις σελίδες της εφημερίδας  ή για να έχει μια ροή το site.
Ρεπορτάζ για το ποιοί θα μείνουν ποιοί θα φύγουν κλπ. κανείς ακόμη δεν ξέρει τι θα γίνει με Κολοβέτσιο, Πέκχαρντ, Αραβίδη και Βάργκας, είναι σίγουρο ότι θα φύγουν οι Βούρας, Αλμέιδα και Τσέλιος.
Είναι άγνωστη η τύχη των δύο δανεικών Βασιλαντω νόπουλου και Τζανετόπουλου, που έκαναν ένα καλό πρωτάθλημα με τις ομάδες που έπαιξαν. Από την στιγμή που έχεις κρατήσει Γκαλο , Μπακάκη είναι δύσκολο να  φέρεις πίσω τον Βασιλαντωνόπουλο που είναι αστέράκι. Ο Τζανετόπουλος είναι μια πονεμένη περίπτωση που κατέστρεψε η ΑΕΚ που μπορεί όμως σε ενα χρόνο αλλά Κουτρουμπή να τον δεις σε μια μεγάλη ομάδα. Με την λογική πάντα θα εξαρτηθεί με την παραμονή ή όχι του Κολοβέτσιου.
Υπάρχει και ένας επαγγελματίας που κάνει εξαιρετική χρονιά στη Γ εθνική  είναι δανεικός στη Κηφισιά ο Κυριαζής, που όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα επιστρέψει στην ΑΕΚ ,αφού και ο παίκτης θα επιδιώξει να μείνει ελεύθερος μια και Απόλλων και Πανιώνιος έχουν δείξει ενδιαφέρον.