Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Η ΝΕΑ ΑΕΚ

Τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα σίγουρα δεν μπορεί να είμαστε ικανοποιημένοι από την ομάδα μας. Το να καταλήξει πάλι τέταρτη η ομάδα μας γίνεται μια κακή συνήθεια και είναι πλήρης αποτυχία. τα πλέι οφ δεν με απασχολούν απασχολούν μόνο τις ΠΑΕ που συμμετέχουν για να έχουν περισσότερα έσοδα.  Ξέρω ότι ευρωπαικά δύσκολα  θα προχωρήσει η ομάδα. Της λείπει ημενταλιτέ του παρελθόντος σε ευρωπαικό επίπεδο. Θα έχει δύσκολους αντιπάλους κτλπ κτλπ Ετσι δεν με ενδιαφέρει αν θα έρθει πρώτη , δεύτερη ή τρίτη στα πλέι οφ, αυτά ενδιαφέρουν  τους οπαδικκούς ρεπόρτερ για να έχουν και αυτοί λόγο ύπαρξης.
Εμένα με ενδιαφέρει από εδώ και πέρα πως θα κτισθεί η νοοτροπία της νέας ΑΕΚ, περισσότερο ευρωπαική νοοτροπία ώστε σε ένα ή δύο χρόνια να περιμένω κάτι περισσόιτερο στας ευρώπας που τα πράγματα θα έχουν γίνει δύσκολα.
Με ενδιαφέρει από εδώ και πέρα ποιός θα είναι προπονητή. να μην επαναλάβει ο μελισσανίδης τα περσίνά ολέθρια σφάλματα με  Μοντανιέ, Κετσπάγια, Μοραίς και Χιμένεθ. Ο τελευταίος ανικειμενικά πέτυχε τους στόχους για τους οποίους τον έφεραν . Λογικά την ερχόμενη Κυριακή θα ξέρουμε όλοι αν θα παραμείνει η όχι στον ομάδα. θα είναι τό ίδιο όπως πέρυσι έγκλημα να περιμένουν πότε θα τελειώσουν τα πέι οφ , δεν ξέρουμε  πότε θα αρχίσουν για να αποφασίσουν για προπονητή. Αν ο Μελισσανίδης έχει δώσει υπόσχεση στον Λουτσέσκου, φοβάμαι ότι ο πολύ πετυχημένος Χιμένεθ θα έχει πρόβλημα.
Το επόμενο θέμα που πρέπει να λυθεί είναι τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα. Αν πάει να αποκτήσει παίκτες, όπως αυτό που διαβάζω με τον Μουαμπέ, παίκτες που δεν έχουν παιγνίδια στα πόδια της είναι χαμένη.
Επίσης πρέπει να είναι "στοχευμένοι" οι στόχοι να έχουν αποφασίσει για ποιά θέση τους θέλουν. Να μην πάρουν παίκτες τύπου Μπακασέτα που δεν χωράει στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ. μόνο και μ.όνο γιατί έκανε μια χρονιά με τον Πανιώνιο , ενώ βολόδερνε στο Αστέρα ή στον Αρη κλπ Η παίρνεις τον Βινίσιους που είναι κλασικός  μέσος, τον βαπτίζεις αριστερό μπακ και γέλουν μέχρι και  ρέγγες βλέποντας τον, στο παιγνίδι με τα Γιάννινα.
Δεν μπορεί να παίρνεις παίκτες με προβλήματα επειδή είναι φθηνότεροι τύπου Αλμέιδα, Λέσκοτ , Τσιγγρίνσκι.

Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμοι μέχρι τις 20 Αυγούστου που θα αρχίσει το πρωτάαθλημα , για να μη πηγαίνουν χαμένοι οι φθινοπωρινοί μήνες , όπως το συνηθίζει εδώ και χρόνια.