Αποτελέσματα Αγώνων


Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Η ΩΡΑΙΑ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Τελικά είναι πολύ ήσυχος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Τα άφησε σε άλλους μαλάκες εν προκειμένω στον Χιμένεθ να φτιάξει τη νέα ΑΕΚ  και έφυγε να κάνει τα ταξιδάκια του και τις διακοπές του με την αγαπημένη του VERA. To σκάφος του. πριν από λιγο πέρασε από την Υδρα, χθες ήταν στο Αγκίστρι και πηγαίνει στα νερά του Αργολικού  κόλπου. Απο του Αγίου Πνευματος λίγες μέρες έχει βρεθεί στην Αθήνα ο Τίγρης, τις περισσότερες είναι σκαφάτος.  Και πέρυσι που έμεινε στην Αθήνα  Ιούνιο και Ιούλιο για να επιβλέπει τις μεταγραφές της ΑΕΚ , τις φανέλες και τα εισιτήρια τι κέρδισε;
Χρεώθηκε την περσινή πορεία της ΑΕΚ, στις φανέλες όσο και αν συγκίνησε με την μαύρη και την λεπτή χρυσή ρίγα και  τα ιριδίζοντα εμβλήματα δεν πουλησεν, όσο τα εισιτήρια δεν κατάφερε αφού τα κράτησε μέχρι την τελευταία στιγμή να ξεπεράσουν τα 9000 διαρκείας.
Ετσι τώρα είναι ήρεμος και απολαμβάνει το Ελληνικό καλοκαιράκι. Οι οδηγίες σαφεις που έχει δώσει. Μεταγραφές το πολύ 250.000 € , την ευθύνη των επιλογών την έχει ο Χιμένεθ, οικοδομική άδεια μέσα στη τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου δεν βγαίνει, μήτε ούτε τον Ιούλιο και Αυγουστο που όλα βρίσκονται σε ραστώνη, η νέα φανέλα δεν είναι και τίποτα σπουδαίο ούτε ως ριγέ, ούτε ως μαύρη , ούτε ως μπορντό (τυπου Ψωμιάδη) γλυτώσαμε από το πουστόχροωμα. Ιριδίζον σήμα , έμβλημα που φώναζε περυσι ο κακομοίρης ο Κεφτεδάτος οτι ήταν παγκοσμια πρωτοτυπία δεν  υπάρχει , τουλάχιστον έτσι είδαμε το ποστάρισμα του Βράνιες και του Μάνταλου. Και εισιτήρια πάνω από 10.000 ούτε και φέτος πρόκειται να πουλήσει η ΑΕΚ, αν δεν χαμηλώσουν οι τιμές απελπιστικά. Ας τα ακριβύνουν για αυτούς που τα έχουν και πάνε στους καναπέδες του ΟΑΚΑ  και μπανίζουν και καμία όμορφη.
Και κάπως έτσι και ωραία συνεχίζεται η ζωή στην ΑΕΚ