Αποτελέσματα Αγώνων


Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ο ΧΙΜΕΝΕΘ και Ο ΑΝΕΣΤΗΣ

Αν υπήρχε αστυνομία ποδοσφαίρου για τους οπαδούς και κατά δεύτερον για τους δημοσιογράφους θα είχαν συλληφθεί όλοι όσοι έγραψαν και είπαν κακίες κατά του  Χιμένεθ μετά τον αγώνα με την τρίπολή και κατά του Ανέστη μετά την Ξάνθη.
Οπως και να το κάνουμε Ο Χιμένεθ είναι  κανονικός προπονητής , όπως και ο Ανέστης κανονικός τερματοφύλακας.π ου θα έχουν καλές και κακές στιγμές, Καλές και  εμπνεύσεις , καλή και κακή ημέρα, καλές ή κακές τοποθετήσεις, καλές ή κακές εκτιμήσεις.
Για τον Χιμένεθ έχουμε πει ότι είναι ένας καλός προπονητής που κάνει στην ΑΕΚ , έχει μπει στο πετσί της ομάδας, γενικότερε κάνει για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, εγώ θα τον  ήθελα μετά την ΑΕΚ στην εθνική ομάδα, γιατί είναι στο κλίμα του Ελληνικού ποδσφαίρου. Θα κάνει τα τρελά του , τις μαλακίες του, αλλά και τα ωραία του.
Ο Ανέστης , όπως και ο Μπάρκας, όπως και ο Τσιντώτας είναι τρεις έλληνες τερματοφύλακες με όλα τα μειονεκτήματα, αλλά με θέληση. τα παιδιά αυτά είναι γύρω στα 25 μια ηλικία για τους γκολκίπερ οχι τόσο με εμπειρίες, αλλά με θέληση για βελτίωση.
Εχω ξαναγράψει ότι η ΑΕΚ έχει ότι το καλύτερο ελληνικό προιον στη θέση 1. Αρκεί βέβαια να βελτιώνονται με σωστό προπονητή τερματοφυλάκων και πολύ δουλειά.