Αποτελέσματα Αγώνων


Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Είναι ξεκάθαρο. Η ΑΕΚ  όταν κυνηγάει στόχους τις περισσότερες φορές είναι κατώτερη του αναμενόμενου. Μια  ομάδα που χάνει και τα αβγά και τα πασχάλια.
Θέω να σταθώ στην ΑΕΚ του πρωτου μέρους με την Ριεκά. Μπορεί 3-4 παίκτες να έμειναν κατά τον Χιμένεθ στο ξενοδοχείο , αλλά και αυτός είχε μείνει στην ξεφτίλα που έπαθε ως παιδαγωγός του κωλοδάχτυλου.Στο πρώτο μέρος όλοι ήταν αλλού η θάλασσα και αλλού το πλοίο και έκαναν την Ριέκα να φαντάζει ως ομαδάρα.
Τώρα η ΑΕΚ πάει να κυνηγήσει τον στοχο στη Βιέννη και πιστέψτε με δεν είναι και τόσο εύκολο.
Ο Χιμένεθ είπε μεταξύ του τραυματία Τσόσιτς και με κίνδυνο να πάθει τενοντίτιδα προτίμησε τον ανέτοιμο και ναυάγιο πρώτου μέρους Τσιγγρίνσκι (στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε  καλύτερος γιατί  δεν υπήρχε Ριέκα) που είχε να παίξει από τις 27 Αυγούστου. Το ερώτημα είναι  γιατί έχει θάψει τον Τζανετόπουλο.
Δεν απαντάει ο Χιμένεθ γιατί έβαλε τον Χριστοδουλόπουλο σε λάθος θέση  κάτι ως επιτελικού μέσου που ποτέ δεν έχει παίξει. Οταν πήγε στα πλάγια και με την είσοδο του Λιβάγια αρχισε να παίρνει πάνω του η ομάδα.
Ηθελε να ξεκουράσει τον Λιβάγια και γι αυτό προτίμησε να τον αφήσει στον πάγκο. Τι λες ρε Μανόλο γιατί δεν το έκανες αυτό με τον Πλατανιά. Και γιατί ρε μεγάλε δεν  ξεκούραζες και τον Σιμόες που τον έχετε κάνει αλόγατο και στο τέλος θα πάθει κάτι και θα κλαίτε.
οσο λοιπόν απαραίτητος είναι ο Σιμόες , αλλό τόσο είναι και ο Λιβάγια
Οι περίεργες εμμονές του Χιμένεθ μπορεί να κάψουν την ΑΕΚ.