Αποτελέσματα Αγώνων


Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΜΟ

Ενας άγρααφος νόμος του Ελληνικού ποδοσφαίρου  λέει ότι αν μια ομάδα κατακτήσει τον  άτυπο τιτλο του πρωταθλητή χειμώνα βγαίνει και πρωταθλητής το Μαίο.
Δυστυχώς η ΑΕΚ ενώ είχε πάρει τις πρώτες δέκα ημέρες μια διαφορά από τον Ολυμπιακό την απεμπόλησε και μόλις χθές απεμπόλησε και το γαμώτο.
Επιτρέψτε μου  πλέον να θεωρώ τους γαύρους πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Χωρίς Ευρώπη με μια πιθανή ενίσχυση σε λίγες ημέρες και έχοντας την ΑΕΚ στο Καραισκάκη φοβάμαι ότι για μας θα έρθει το καταραμένο άγχος να αποδείξουεμ ότι είμαστε οι καλύτεροι και τότε χάνουμε και τα αβγά και τα πασχάλια..
Πολύ φοβάμαι ότι ο Φεβρουάριος δεν θα είναι ο μήνας της ΑΕΚ γιατί εκτός από τα ευρωπαικά παιγνίδια θα έχει την  τον Αστερα Τρίπολη, την Ξάνθη εντός , τον Ατρόμητο εκτός. Ομάδες που δεν είναι χειρότερες απο τον Απόλλωνα. Η αρχή του Φλεβάρη θα έχει τον Ολυμπιακό και η αρχή του Μάρτη τον ΠΑΟΚ. Αραγε η ΑΕΚ θα έχει τότε μέσα σε ένα μήνα που μεσολαβει από το παιγνίδι του Ολυμπιακού στο Καραισκάκη μέχρι το παιγνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την ψυχολογία και το καθαρό μυαλό. Αμφιβάλλω...
Και κάτι ακόμα τρία συνεχόμενα παιγνίδια με τον Παναιτωλικό δεν είναι ότι και το καλύτερο. Σε κάποιο από αυτά τα τρία παιγνίδια ο αντίπαλος προπονητής και οι παίκτες κάπου θα σε διαβάσουν πολύ καλά και σίγουρα μπορεί να έρθει κάτι το ανεπιθύμητο, είτε στο πρωτάθλημα , είτε στο κύπελλο. και θα κλαίμε όλοι.
Καλά είναι τα λόγια του Χιμένεθ, του Δημάτου , τα δικά μου και τα δικά σας, αλλά πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με ρεαλισμό.