Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Απόλυτη στήριξη στον ΠΑΟΚ δίνει η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση. Διαχωρίζοντας τις ευθύνες του Σαββίδη.  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-Νεα Δημοκρατία βλέπουν ότι δεν μπορούν να πάνε στη Θεσσαλονίκη Υπουργοί , αντιπρόεδροι ,βουλευτές και γράφουν στα αρχίδια τους  στην ΑΕΚ.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, υπάρχει σχέδιο (ενδέχεται, μπορεί και όχι) να αφαιρέσουν 3 βαθμούς από την ΑΕΚ , θα υπάρξει τιμωρία του Σαββίδη. Αυτό είναι το σκηνικό σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά ΠΟΛΙΤΙΚΑ γραφεία.  Επίσης για το θέμα ΠΑΟΚ θα υπάρξουν δηλώσεις  του Τσίπρα και του Μητσοτάκη ,  θα ζητήσουν να μη πληγεί ο ΠΑΟΚ.
Κάποιοι θυμήθηκαν το δεδικασμένο με τα φώτα στη Φιλαδέλφεια και προτείνουν να επαναληφθεί ο αγώνας ΠΑΟΚ -ΑΕΚ  σε κάποιο νησί Κέρκυρα ή Κρήτη. Θεωρώντας ότι υπάρχει δεδικασμένο στο Ελληνικό ποδόφαιρο από το 90 και μπορεί και τώρα να συμβεί.
Σημασία είναι ότι την ΑΕΚ και  τον κόσμο της η επίσημη πολιτεία την γράφει στα κογιόνια της θεωρώντας ότι έχουν βγάλει την υποχρέωση δίνοντας άδεια  οικοδομική για το γήπεδο σε μια καθαρή  αστική γειτονιά. Οπότε θεωρούν ΠΑΟΚ πρωτάθλημα , ΑΕΚ γήπεδο και δεν θα μιλήσει και κανείς.
Προς επιβεβαίωση όλων αυτών το πρωι ο Βερύκιος στον αλφα επιβεβαιωσε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πάθει ζημιά.